Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Váhala som medzi jednou a dvomi hviezdami, aj keď najradšej by som trtla odpad, ale nechcem byť príliš kritická a zlá a neprajná a nevzdelaná a čokoľvek záporné na ne... Na tomto spracovaní ma neuchvátilo vôbec nič, vtip nula bodov, príbeh mínus desať bodov, hudba dajme tomu dva bodíky (za asi jednu skladbu plus refrén z ďalšej)... Herečka čo hrá tú akože popelku je celkom fešná a dúfam, že ju v podobnej kok....pardon, nechala som sa uniesť, v podobnej hlúposti už neuvidím. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že mám těch "moderních Popelek" už dost, ale rozhodla jsem se dát šanci i této a zklamaná jsem nakonec nebyla. Je to v podstatě v lecčem podobné Popelce se Selenou Gomez, protože tento film je taktéž dost postavený na hudbě a tanci. Jen mi přišel o něco méně zábavný, postavy nebyly tak zajímavé (například macechy byly mnohem lepší jak v Popelce s Hilary Duff, tak v Popelce se Selenou Gomez) a hlavní postava samotné Popelky (Lucy Hale) mi zkrátka nebyla tak sympatická... ale bavila jsem se a naskytly se tam tak dvě lepší písničky, které se dobře poslouchaly. ~(2,4)~ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je vlastně tisíckrát omletý téma. Každopádně tvůrci to podle mě věděli a tak to vyhráli s Lucy Hale a s některými scénkami, které opravdu parádně zabavili. A i ta hudební stránka nebyla nijak strašná. No, nečekal jsem to, ale v rámci přepínání kanálů jsem se u tohodle filmu na hodinu a půl zasek...a nelituju toho. ()

lilylove 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nejslabší moderní popelka kterou jsem viděla a navíc bylo to skoro stejné jako popelka se Selenou Gomez s tím rozdílem že tohle bylo o hodně slabší.První půl hodinu mě to bavilo,pak jsem se nudila a začalo mě to zase zpátky bavit asi 10 minut před koncem.Popelka má mít 2 sestry,v téhle verzi měla jenom jednou naopak jsem ale přibyly 2 nové postavy které celý film zachránily.Ale abych to jenom nekritizovala,i když předchozí verze popelky byly lepší a zábavnější u téhle jako jediné jsem se párkrát zasmála což předchozích filmů ne.Pořád ale slabší verze moderní popelky i slabší film takže dávám dvě hvězdičky. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Kdybych někde hluboko v duši nebyl šestnáctiletou slečnou pravidelně odebírající Bravo a Top dívky, chvějící se při poslechu One Direction či Jonas Brothers, tak by se mně film nelíbil. Ale že jí jsem, tak se mně film líbil. Ale zase ne moc. Make-up jsem si během závěrečného polibku slzičkami štěstí neznehodnotil... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama