Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

subic 

všechny recenze uživatele

Já pořád nechápu, proč na to musí holky koukat. Jako holky myslím i ty, co jim je víc jak 16, takže i 36 a víc. Není těch různých moderních popelek už dost? No možná tahle je trochu jiná, protože je hlavně o hudbě a tanci. Kategorii filmu bych upřesnil na rodinný a hudební, komedie to rozhodně není a romantický bych tomu zrovna neříkal. Ale holky tomu asi rozumí lépe. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo hezke... až na několik absurdit, které ale k tomuhle žánru prostě patří. Příjemná hlavní hrdinka, příjemná "zlá sestra", geniální bratr v podání druhé "zlé sestry", nepříjemny princ který je absolutně nestálý a snadno přelétne od jedné slečny k druhé... Bylo to úplně totéž jako většina "popelkovských" filmů a přece zase něco trochu jiného... 60% ()

Reklama

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla. Trochu mě překvapilo hodnocení. No a pak jsem si prošla komentáře a bylo jasno. Pokud by tu psal někdo nad 18 let, byla by to spíše náhoda. Ale abych napsala něco smysluplného, když už jsem se do toho psaní pustila... Teď jsem se vrátila z lyží, naprosto super, na červený mě srazil polák, mám naražený prst, ale jinak dobrý. Film stál za hovno. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Vlastně nemám nic proti teenage romantickým (i když v tomto případě opět klišé, dokonce občas sklouzávající v nechtěnou parodii) komediím, když v nich hrají aspoň trochu sympatičtí hlavní hrdinové, ale za co jsem strhla několik hvězd: 1, nesnáším klasickou americkou "happy" píseň s tanečkem všech zúčastněných na konci filmu 2, co byla proboha ta bollywoodská vsuvka v pop-rockovém počinu??? ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

přemýšlím mezi 0 a 1 hvězdičkou. Stačilo přečíst si obsah, a bylo jasné, jak celý film bude vypadat. Luke asi za moc nestojí, když flirtuje s každou holkou, kterou pozná, a nevím proč tolikrát ve filmu zdůrazňovali, že je Kate ošklivá. Je pravda, že písničky docela ušly, ale jinak to bylo totálně uhozený. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama