Reklama

Reklama

Richard Hammond's Top Gear Uncovered

Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2009, 62 min

Obsahy(1)

Další z řady speciálů natočených v rámci známého britského automotoristického televizního magazínu. Tentokrát nám jeden z jeho moderátorů Richard Hammond ukáže, jak je snadné "vyrobit si" svůj vlastní Top Gear doma. Poučí nás o základech vizáže správného moderátora, ale také o tom, jak zaujmout diváka. Podle jeho teorie je tak nutné nechat v každém dílu pořadu něco vybouchnout, zničit alespoň jedno auto a provést minimálně jednu šílenost, jako když předvedl, že se dá kolem rodinného domu připravit závodní trať. (Paity)

(více)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku a jizvou na srdci musím konstatovat, že tohle se příliš nepovedlo. Humor zde povětšinou nefunguje. V některých pasážích je to vyloženě nudné a rozhodně takových pasáží není málo. Hammond skvěle funguje v triu, ale utáhnout díl sám, na to věru nemá a celkově je scénář k tomuto speciálu podivně napsaný. Zřejmě by se vůbec nic nestalo, kdyby tento díl nevznikl. Tak jak mi obvyklé speciály trhají bránici, tak v tomto případě jsem se 2x pousmál. Dost pokusů o humor působí neskutečně trapně a je mi skoro až za Hammonda stydno. V podstatě mě zde bavil jen pouštní závod. [25 %] ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Tady mi opět scházela celá trojice moderátorů. Slušné pasáže střídají ty nudné. Zatím nejhorší Top gear speciál co vyšel. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Oproti obyčejnému Top gearu je to hodně nevyvážené (zábavu střídají nudné pasáže). Viděl jsem všechny díly nového Top gearu a všechny mě bavily i Clarsksonovy filmy, ale tohle je tak trošku slabší úroveň. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sice je tam jenom Hammond, ale je to jeden z nejlepších necestopisných speciálů TG, pokud ne ten vůbec nejlepší. Geniální návod na to, jak si doma natočit vlastní Top Gear je smaozřejmě třeskutě vtipný a srší nápady. Závodní dráha kolem domu (a v domě), zmrzlinové vznášedlo a sposutu rad nejen o tom, jak se chovat jako "správný" moderátor tohoto pořadu, Prostě průvodce vším co potřebujete vědět, včetně moderátorské etikety. Prostě jeden z mých vůbec nejoblíbenějších Top Gearů, vynikající epizoda plná praktických rad, včetně té, že musíte prostě ničit a vybuchovat cokoliv! 100%. ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Zábava, nápady to všechno jako v Top Gaeru i v Clarksonových filmech. Možná tam chyběla klasická trojka moderátorů z Top gearu, ale myslím, že i Hammond sám o sobě je výborný a vtipný moderátor. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Richard Hammond jede, tenhle chlapík mě stejně baví asi nejvíce z trojice šílenců moderující legendární Top Gear. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Velmi přínosný dokument, jak natočit TP doma. Skvělá hodina srandy, ale bylo to nevyvážené co se týče vtipů a akce. A absence zbylé dvojky moderátorů. Jinak skvělý díl TP do sbírky. 80% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů Top Gearu ... Jeremy ani James mi nechyběli, konečně tu máme názor jen a pouze Richiho, mého nejoblíbenějšího moderátora z trojice Top Gearu, takže pro mě prostě plný počet! Obrovsky potěšili Audi, Porsche, BMW, Pagani, Lambo i Ferrari, což jsou vlastně všechno mé nejoblíbenější značky - R8, 911 a Zonda v jejich čele. Prostě Top Gear přesně podle mého gusta! Vtipné pasáže proložené krásou těchto aut, co víc bych si mohla přát ... ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Je k tomu, aby se člověk stal moderátorem TG, spousta peněz, materiálu, času, cestování, znalostí, lidí a nevím čeho ještě? NE - svůj TG si můžete natočit doma nebo na dovolené a to skoro zadarmo. Tak nějak křeček začíná tento svůj film a hned poté co nechá motorkáře projet "po domě svých rodičů" usedá do Dakarského speciálu, Italských supersportů, nechá něco vybuchnout, něco zdemolovat .. prostě tak nějak TopGearovsky popře to začáteční tvrzení :) ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Rady k nezaplacení, jak se stát moderátorem Top Gearu a natočit si svoje videa. To zavánělo bláznovstvím a srandou hned od začátku. Ani mi nevadilo, že tam chyběl zbytek osazenstva, Richard je pro mě z nich takový nejlepší, sem tam vypustí nějakou perlu. Nechtěla bych uklízet ten dům po projetí motorkou a vysvětlovat dětem, proč vybouchlo auto, ve kterém se prodává zmrzlina. Potěšili mě ty krásné superauta a také naše Tatra, protože Tatra nezná bratra :-). ()

diwoshka 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná podívaná, kořeněná britským humorem Richarda Hamstera Hammonda, jednoho z moderátorů Top Gearu. Ostatně jako všechny díly klasického Top Gearu... Perfektní je testovací okruh vytyčený pres luxusní vilu, nebo jak Richard popisuje jak je nutné se oblékat, či jakým způsobem si upravovat účes, pokud se chceme stát moderátorem a natočit si vlastní Top Gear. Prostě 62 minut skvělé zábavy. ()

Reklama

Reklama