Reklama

Reklama

Sága o Biornovi

(festivalový název)
  • Dánsko The Saga of Biorn
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Dánsko, 2011, 7 min

Krátký příběh o vikingovi jménem Biorn, který hledá soupeře pro souboj, který ho jako správného vikinga pošle do Valhaly. Film vznikl jako bakalářská práce několika studentů z Dánska. (DaUr)

Recenze (132)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka! Vynikající nápad s dobrým plot twistem a vtipnou animací. Viking Biorn by se rád dostal do Valhally, ale k tomu potřebuje duel s protivníkem, kde zemře hrdinskou smrtí, ale co když nepřítel zemře dřív než zápas začne?! Skvělé. 9/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem asi příliš málo viking, protože kdybych si měl vybrat mezi Valhallou a Helheimem, tak by mi to bylo celkem jedno. Jestliže však udatný děda Biorn chce Valhallu, tak mu přejme smrt v souboji s důstojným soupeřem. Jenže kde ho najít, když všude je to samý idiot, nemehlo nebo trpaslík a vykrýt útok vrženou jeptiškou není vůbec žádný problém? Já se tedy nad Biornovým trápením pobavil a to závěrečné poučení si beru k srdci. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že to přijde! Já to věděl! Zassss... jeptišky, kdo se vás prosil o svatej kříž. Jedním slovem úchvatný. Valhala! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

No jo, zábavné, no kdyby nebylo toho geniálního konce, nedal bych ani 4. Přece jen na průběhu nebylo nic zvláštního a vlastně se stále opakovalo to stejné, a ty vtípky nebyly až tak vtipné. No závěr to vyzvedl hodně, sice chvílemi připomněl Ice Age 2, ale nechtěl bych být tím vikingem ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ou. Ženský a flašky tam nemaj díru, trála lá la láá . U nás, v ateistickém knedlíklandu to patrně funguje mírně odlišně. Kráčíme do Váhaly, pokud porazíme úředního šimla. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hmm, dostat se do Valhaly není tak snadné, jak by se mohlo zdát. Vikingové to zkrátka neměli jednoduché! Chvíle jsem si vzpomněl na HTF, závěr však jasně ukazuje, že spravedlnost prostě není....nebo že i dobré skutky dláždí cestu - kam vlastně? ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Biorn, Biorn, Biorn AAAAGRRRRR. Hezký animované, ne moc dlouhé a humorné, se zajimavým koncem. Na to, že se jedná o studentský film moc pěkné. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Solidní kraťas. Chvílemi vtipný, chvílemi nudnější. Začátek nic moc, prostřední část povedená, závěr nic moc, ale pointa celkem zajimavá. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jeptišky nikdy nevěstily nic dobrého... animace mohla být propracovanější, ale pointa to bohatě vynahrazuje. coby bakalářka super! 80% ()

Reklama

Reklama