Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Martin741

Tak jasně každý to má jinak... já u něho občas rád "vypnu", ale musím uznat že zrovna TED neobsahuje ten typ humoru co mám rád...

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Tak teda neviem čo si má o ľuďoch myslieť. Na jednu stranu sa dokážu rozplývať nad intelektuálnou sračkou a na druhú stranu dajú totálnej stupidite 3-4-5 hviezdičiek. Na tomto filme je vidno že morálka ľudstva je v hajzli.

na příspěvěk reagoval Martin741

BeNiSh

BeNiSh (hodnocení, recenze)

CHYBA VE FILMU: ve scene v roce 1985 na zacatku filmu jedno z deti rozbaluje pod vanocnim stromkem videoherni konzoli Nintendo NES v baleni Action Set, ktere bylo ve skutecnosti vydano az v roce 1988

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Ten konec mi připomněl klasické dětské komedie z devadesátek, na kterých jsem vyrůstal, k tomu Family Guyovský humor...funguje to. Je to roztomilé, srandovní a nostalgické, i když některé postavy nedostaly moc prostoru a pro někoho to může být průměrný film, mi se líbil 4*.

na příspěvěk reagoval janabel

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

janabel

Seth MacFarlane je jeden z nejvtipnejsich lidi soucasnosti! Ale pokud clovek neni nakazen stejnym typem humoru, muze se Ted jevit jako dalsi z rady romantickych ptakovin. Souhlasim. Kdyby se Seth nebal trosku vymanit z klasickych romaticko-komedialnich skatulek, byl by z toho hned mnohem hodnotnejsi snimek. I tak jsem se u filmu slusne bavil a v pohode bych ho oznacil za jednu ze tri nejvtipnejsich komedii minuleho roku.

janabel

janabel (hodnocení, recenze)

Nevím za co má ten film tolik hvězdiček. Čekala jsem něco originálního a místo toho jsem musela přetrpět klasický romantický scénář připepřený fekálním humorem. Tři hvězdy je až moc....

na příspěvěk reagoval Kubrickon, Hem.m, Firebug

gajdarin

gajdarin (hodnocení, recenze)

Bartyx: Přesně tak, nehledím na příběh, protože ten u takových komedií neni pověčinou moc zapeklitý, hodnotím neotřepaný humor, tuďíž 5*.

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Ištván87: Ta věta kazila dojemný konec.Ikdyž nelíbila se mi ještě jedna věta na konci a to byla ta jak opět mnich říkal že zavládla zlatá doba přátelství a míru,a že když se něco nedařilo tak se všichni čučeli na Dracovu hvězdu.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Zodiak455: Mě se tam líbil překlad. Díky němu odpadla nejtrapnější věta celého filmu. Na konci říkal ten mnich, že po smrti Draca se Bowen ujal vlády a spolu s tou holkou moudře vládl. To v dabingu naštěstí vynechali, protože to byla neskutečně trapná věta.

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

PiperW: Jak kdy,například díval jsem se na Dračí srdce v originále a až pak v češtině a čeština je mnohonásobně lepší než originál.Především hlas Draca který je v češtině úplně geniální.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

stryko158: Překlad v pohodě - je tam těch sprosťáren snad ještě víc než v originále, ale zase herci nemají podobné hlasy. Navrhuju obojí, ale nejdřív radši dabing. Lidi mají vzácnou schopnost dabing nebrat poté, co viděli originál. Když je to naopak, bývá to v pohodě.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Hem.m: Briana. A jelikož Ted je něco mezi Brianem a Peterem (z větší části ovšem zní jako Brian), tak Petr Rychlý by musel být druhá volba. Podle mě se na dabing Family Guy ale neohlíželi. Obsadili Jana Vondráčka, protože ho obsazujou často a nevadí mu sprosťárny.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Hem.m: CZ neviem. To som nikdy nevidel. Každopádne Seth tých troch daboval na 100%. A na 100% mal nahovorených kopec ďalších menších postáv prípadne rozprávačov. Či to bolo vo všetkých dieloch to už neviem. Možno ho vystriedali. Ale väčšinu hlasov Petra, Briana, Stewieho mal. To je fakt. Však na Petra je aj odkaz v tomto filme.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

ywo666: Já jsme to tady zmiňoval, že dabola Petra, ale prej jen Brajena mě tu utvrzovali a v cz dabingu ho tady dabuje Sťůjí.. :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Hem.m: Seth daboval, Briana, Petra, Stewieho a kopec ďalších epizidnych postáv.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Alena77: Je, ale Seth MacFarlane tam dabuje Brajena pokud vím :ú

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Ištván87: Aha, tak to jsem vůbec nevěděla. Hledala jsem si Family Guy a to je animák,ne?

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Alena77: No, vzhledem k tomu, že Family guy byla taková Sethova dlouhodobá příprava na film, tak tady nejsme zas tak mimo mísu. :D

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama