Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 828)

Vicco 

všechny recenze uživatele

Film, ze kterého je cítit Seth MacFarlane na sto honů. Pokud zrovna nepatříte mezi příznivce jeho zvláštního smyslu pro humor, dostane se vám průměrné romantické komedie s vcelku kvalitním hereckým obsazením. Avšak pokud je humor MacFarlaneho právě vaším šálkem kávy, jak je tomu i v mém případě, pak se můžete těšit na originální komedii v hlavní roli s postavou, jež je kombinací postav Briana a Stewieho z MacFarlaneho seriálu Family Guy, a jejíž téměř každá replika je hodna uznání hlasitým smíchem. Pro příznivce MacFarlaneho tvorby povinnost, pro ostatní příjemný film. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

"Fuck you thunder!" zachránil tomuhle kvalitativně kostrbatému filmu velmi těsně 3*. Vlastně ani pořádně nevím proč. Nápad je tak ujetý, že je vlastně trapný. Navíc i tak potenciál zůstal drsně nezúročený. Ale přesto to má jistou lehkost a svižnost a občas i vtip, díky čemuž se to dá celkem pohodlně zhltnout coby šizená jednohubka s příměsí umělých dochucovadel. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Komedie? Ale pro koho? Na prstech jedné ruky spočtu, kolikrát jsem se zasmála. A jinak stoprocentně souhlasím s Niles. ()

ppetrnosek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že tenhle styl humoru se hodí spíš k animakum, než normálnímu filmu. Ale kdo ho má rád, tak si na svoje příjde. A tím mám na mysli, že moc děje se neočekává a hraje se spíš na momenty. ()

tomikan 

všechny recenze uživatele

1. Marka bych opravdu rad videl casteji v komediich, i kdyz prave kvuli akci ho mam rad, ale sedi mu i humorna pozice. 2. lepsi filmovou rvacku sem nevidel. 3. rozhodne si nemyslim, ze by trailer, na kterym sem mimochodem visel tak od brezna ukazal vsechno, co za neco stoji, ba primo naopak. 4. neotrelej a neokoukanej humor celku velmi sedl.. finalni scena s medou z twilight to korunovala. 5. urcite mi nevadil americkej konec, k takovymu filmu to pasovalo, i kdyz si to vedel dopredu, stejne sem si musel pockat. 6. bohuzel pro me, Mila asi uz nikdy neprekona sympatie z Kopacek a Po sexu a este Kamarad taky rad. Doufal sem, ze min, nez 4* nebudu muset davat, a sem moc rad, ze zazitek ocekavani jeste predcil. Popravde sem ani dlouho nezazil, aby se sal tak dobre bavil. ()

eMatt 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné jaký film může vzniknout když Steh MacFarlane přivede k životu plyšového medvěda. Po promítání sem byl naprosto nadšený protože to byla komedie jak má být, hezky s ratingem 15+. Filmařina byla odvedena skvěle a na celé kolo jsem se smál až do konce. Nad 5ti hvězdami není co k diskuzi. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem napsal: "dybych si mohl vybral nejlepšího kámoše - byl by to PAUL"... Ted jsem zjistil, že i tenhle Méda by mě vůbec nevadil. :-) Vostrej humor, drsný hlášky, jo to já můžu :-). S Diktátorem nejlepší komedie tohoto roku. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Nápad s dospělým plyšovým medvědem je výborný, ale některé vtípky jsou jako kdyby nedotažené. Také je ten film žánrově rozkolísaný, asi bych dal proto přednost až brutální jízdě s kouřícím a oplzlým medvědem, místo jakési hry na romantickou komedii v samotném závěru. V některých pasážích jsem se bohužel i nudil. Možná šlo i lépe využít potenciál samotného Flashe Gordona, i když zrovna u něj jsem se nasmám dost. ()

aLCaP0Ne 

všechny recenze uživatele

Jedno z tohto letných prekvapení. Veľa, veľa zábavy, trefných hlášok a skvelý Mark. Po 27 rokoch návrat aj veľkého záchrancu Flasha Gordona, ktorý to tam riadne rozbehne a presvedčí vás, že aj v dôchodkovom sa dá zažiť párty. Ja som sa neskutočne bavil a Macík bol fakt trieda v ktorom nemáte čas si vydýchnuť. Jedna myšlienka, ktorá sa ťahala takmer polovicu filmu mi ale nedá a to, že kedykoľvek budete s niekym chodiť, vždy ta baba skôr či neskôr začne tlačiť na vás aby ste si podobne ako John urobili poriadok vo vzťahoch s priateľmi, v živote a začali sa venovať len a len jej. Vždy je ten vzťah o kompromisoch ale není nič horšie ako keď začne baba tlačiť na vás. Na šťastie Lori to pochopila a záver tak dopadol s úsmevom na perách ;) 85% ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie takhle nebavil. Spousta popkulturních narážek a správně přisprostlej humor. Konec sice, jako ze šablony, ale bez něj by na to asi nešlo. A "Smrt Mingovi!" :-D ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Sprostě mluvící, souložící a hulící medvěd, k tomu výborné recenze, dobrý důvod naklusat do kina. Bohužel velké zklamání. Medvěd tohle všechno sice dělá, je to i vtipné, ale na udržení tempa a zábavnosti filmu to vůbec nestačí. Jednak se po čase začne dost opakovat, takže jeho vtípky už tak nebaví a jednak je to celé zasazené do dost stupidního příběhu, který by samostatně vůbec nemohl pomýšlet víc jak na 1 hvězdu. Přitom takový Paul, kde obdobné věci dělal mimozemšťan, se povedl skvěle a bylo to právě tím, že příběh tam fungoval o dost líp a i lidští hrdinové se o dost víc snažili. Škoda. ()

karovka 

všechny recenze uživatele

Takhle sem se u filmu už dlouho nezasmála.Když se skloubí nevinnost médovo vzhledu s jeho povahou tak to prostě jednoduše musí bejt vtipný.Byl to film který nebalancoval na hraně vtipnosti a trapnosti.Parodování tam naprosto sedlo. Prostě srandy kopec. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Osobně mě nepřijde vtipné, když každe druhé slovo ve filmu je FU**CK! Tenhle film je sprostý, rozhodně není vtipný a podle mého nemá úroveň. Je smutné, že někomu stačí nadávky dost silného charakteru aby se smál ( osobně mi to přijde spíše smutné ) Možná sem ne-zcela pochopila úroveň amerického vtipu, nebo je ten vtip až příliš pod mou úroveň. Asi tu sprostotu snáším daleko lépe v podání Grifinovců (kde je to v rozumné a střídmé formě) než v této. Pro mě zklamáním - dvě hvězdy pouze za Ryana Reynoldse a Milu Kunis! ()

greigor 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a moje představy se také vyplnily. Prvoplánový humor mě moc nebral a ty sprosťárny už vůbec ne. Neříkám, že jsem se místy nezasmál, ale 3 vtipné momenty za hodinu a půl mi přijdou na komedii málo. Nápad naprosto příšerný a provedení rovněž. Nebýt sympatických herců, hodnocení by bylo ještě nižší. Viděl v kině 2*. ()

Votvirak 

všechny recenze uživatele

Za tu zbytečnou romantiku si to plné hodnocení nezaslouží,nic méně,i přes tu nudou pasáž to mělo stále grády a já se bavil ! ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Ako, už sa mi stalo, že som pri filme dostal záchvat smiechu, ale 5? Setov humor milujem a tento film ma úplne odrovnal. Je pravda, že v druhej polovici to už nie je až taký náklad ako na začiatku, ale koniec to myslím dostatočne zaklincuje :) Ak máte radi absurdný a šibnutý humor, tak toto iste nevynechajte. Ja som z kina odchádzal s bolavým bruchom. Jednoznačne 5/5 ()

FantomASS 

všechny recenze uživatele

Film s teddy-bear-om pre dospelych je "iny" a to sa mi pacilo. Miestami pritiahnute za vlasy, miestami mi niektore vtipne momenty nepripadali az tak vtipne...ale to byva v dnesnych komediach bezne. Bol to velmi "fajn" film, na pozretie doma, nie na kino (hoci som to videl v kine) 3,5* ()

waska 

všechny recenze uživatele

Takhle dobře jsem se v kině dlouho nepobavil! Méďa byl prostě a jednoduše boží! Skvělé vtipy, narážky a Flash Gordon působily lehce, svěže a hlavně velmi vtipně. Mark Wahlberg už se jedním z mých favoritů stal dávno a teď se favoritkou pomalu a jistě stává i Mila Kunis, a to nejen svou krásou. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, Měďu bych chtěla, byl sladkej, jen do té chvíle než promluvil:D Ale jo dalo se na to dívat, člověk se u toho dost nasmál. Myslím, že už se nikdy nebudu bát bouřek, protože díky tomuhle filmu, vím jak na ně:D A třeba jsem získala i inspiraci v tom jak si najít práci, uvidíme:D Mila Kunis je prostě krásná baba a dá se na ní koukat v jakékoliv roli. A jako trpělivá partnerka v bláznivém snímku je výborná. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama