Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (43)

Trailer 3

Recenze (1 829)

POMO 

všechny recenze uživatele

Abrams sa snažil zbytočne. Až toto je E.T. súčasnej mladej (zhulenej) generácie. Miestami sa dalo zo situácií vyťažiť viac, niektoré vtipy sú hluché a pýtajú si klávesnicu Kevina Smitha. Rovnako veľa ich je ale naopak veľmi vtipných, originálnych a odvážnych, a hlavne prehlavne - méďu si obľúbite a zamilujete, čo je pri nepodliezavej kultúre filmu najväčší úspech jeho tvorcov. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,239 // Otvárací Víkend USA: $54,415,205 // .......SAY THESE MAGIC WORDS: FUCK YOU THUNDER,YOU CAN SUCK MY DICK, YOU CAN´T GET ME THUNDER, COS YOUR JUST GODS FART........ Slušný záhul, a Mila Kunis? no coment. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se ničím neliší od řady podprůměrných amerických komedií. Jen prostě vyměnili špekatého sprostého kamaráda za buclatého sprostého medvěda. Nemůžu říct, že bych se párkrát nezasmála, ale těch pár dobrých hlášek bych spočítala na jedné ruce. Opět ta americká jednoduchost a tuctovost, ze které už je mi špatně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj cez všetky pripomienky je nutné priznať, že Macík je nadmieru zábavnou záležitosťou, ktorá osloví predovšetkým priaznivcov ostrejšieho a občas aj infantilnějšího humoru. Hromada vtipných scénok z veľkej časti vynahrádza určitú nevyváženosť a rozpoltenosť celého snímku, teda si niektorých chybičiek možno ani nevšimnete. Len škoda, že tempo v určitých pasážach povážlivo hapruje, pretože sa z kvalitného hereckého obsadenia a vtipného námetu dalo vytrieskať určite viac. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jsem docela smutný! Všichni to tady čtyřkujou a pětkujou a já mám docela problém vztyčit paleček s ukazováčkem a povislý prostředníček jen tak plandá na půl žerdi. To jsem opravdu jediný, kdo si myslí, že se z toho plyšového zmrda dalo vytřískat daleko víc než třicet procent opravdu genitálních vtípků, třicet procent fekálního tumoru pro hornické smažky a čtyřicet procent hnusného, amerického patosu, který způsobuje svědění rekta a podráždění pokožky? ............... Pardon, musel jsem se teď trochu podrbat a namohl jsem najít písmeno "H", protože bylo zasviněné od Nugety. Takže: Hlavně, že jste si všichni pěkně zahihňali nad tou kůl zábavičkou a vůbec vám k tomu všemu nevadilo, že se Marky Mark hodí do komedií asi jako Danny Trejo do zpívajícího, chlapeckého homokvinteta. Doufám, že dvojku přeobsadí a toho třicetiletého retarda bude hrát třeba Derek Jacobi. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (50)

  • Režisér a scenárista Seth MacFarlane (Ted) si pôvodne predstavoval Macíka ako animovaný seriál. Potom mu však začala viac imponovať filmová podoba, hlavne kvôli obrovskému pokroku, ktorý za posledných pár rokov dosiahla počítačová grafika a technológia vizuálnych efektov. (krasomama)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama