Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přátelé ve středím věku se chystají strávit společnou dovolenou na Mallorce ve vile Alva, jejich starého kamaráda, z něhož se stal bohatý magnát. Jejich výlet se však promění ve spletitou pavučinu lží, podvodu a vraždy. (HBO Europe)

Recenze (7)

emma53 

všechny recenze uživatele

Po skončení první série můžu konstatovat, že jsem se výborně bavila, protože Mad dogs se nedá brát vůbec vážně. Tahounem byla celá herecká čtyřka, ale ani ta nemohla zachránit silně pokulhávající scénář, který způsobil moje časté záchvaty smíchu. Takže kdo chce večer proložit nějakou zábavnou oddechovkou, tohle bude to pravé. Jinak kluci byli moc fajn a jestli někdo dodělá titulky k další sérii, tak se rozhodně mrknu. Takže suma sumárum jako komedie je to výborný, ale jako drama je to velký přešlap. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Chvílemi až groteskní ráz jen potvrzuje, že Mad Dogs jsou skutečně v první řadě 'mad' a až poté i trošku drama. Což však vůbec nevadí, naopak, další z řady vynikajících britských seriálů, tentokrát odehrávající se na krásném ostrově Mallorca. Herecký tým výtečný a je na chlapcích, kteří jsou od sluníčka rudí jak raci, vidět, že si natáčení vyloženě užívali. Skvělý večerníček s tou správnou dávkou anglického humoru. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Byly tam velmi vtipné a překvapivé momenty, bohužel taky ale skoro v každém díle hodně hluchých míst, kdy děj začal zavánět nudou. Byla jsem zvědavá na konec, ten mě taky moc nenadchl, proto i přes účast mých oblíbených herců, kvůli kterým mě seriál zlákal, hodnotím průměrem. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

No ke sledování mě především nalákala ona herecká sestava mých oblíbených herců (Simm, Glenister, Warren opět v jednom seriálu), která sice potvrdila své kvality, jenže tu dějovou nijakost nemohli vytrhnout ani oni. Osobně dost zklamání. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

To máte tak, když jste ve středním věku a řeknete si, že si uspořádáte takové milé odpočinkové setkání se starými kamarády na Mallorce, v honosné vile, u podivně bohatého kamaráda. No a postupně zjišťujete, že to jeho bohactví neni zas tak uplně nevinný (jak jinak taky), když pak dochází k jednomu problému za druhým (respektive jedné vraždě za druhou), dostaví se ponorka, která se mě osobně zdála daleko nebezpečnější než kdejakej "mafián ze Srbska". Tak asi tak k obsahu, teď proč za 3 hvězdy. Velké plus jsou bezpochyby herci, jen škoda, že třeba takové Glenisterovo charisma nedostalo více prostoru (proto jsem si tenhle seriál taky stahovala), příběh je zajímavý a nevšední.....je to vtipný a místy to je hodně správně zoufalý, asi jako když se naprosto 4 normální chlápci zapletou s mafií. Jako problém se mi jevila občasná zdlouhavost a scény, které se mohly klidně vypustit a divák by to přežil bez větší újmy na chápavosti. Ovšem nejhorší je konec, to je tak debilní záležitost, až Vám to musim pro jeho jedinečnou debilitu doporučit, jelikož takhle zmrvený vrchol děje si neumíte představit, no, opravdu originálně nepovedené. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

1. série - žádný zázrak, ale místy skutečně zábavné groteskní prvky + můj oblíbený Philip Glenister. Tedy - 75% ()

Kontrust 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy za Maxe. Ne, vážně. Tento seriál se mi moc líbí, děj mě vtáhl od samého začátku a všichni podali skvělý herecký výkon. ()

Reklama

Reklama