Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově zvolený ředitel školy, Majer (Tomáš Magnusek), je úhlavním nepřítelem pro rodinu mafiána Dostála (Jan Šťastný), Dostála st. (Jiří Krampol) a Dostálové (Gabriela Vránová). Po sérii úmrtí na škole v době, kdy byl ještě Dostál řadovým učitelem, vše nasvědčovalo tomu, že vrahem mladíků, mezi nimiž byl i Dostál jr. A kteří údajně znásilnili učitelku (Majerovu sestru) a poté ji zavraždili, je učitel Majer. Pro neprokazatelnost důkazů však nebyl učitel Majer obviněn. Spolu s nástupem na pozici ředitele školy a místem v představenstvu města, je Majer ještě více trnem v oku rodině mafiána Dostála, který se chystá na pomstu za vraždu svého syna. Nejprve ho chce deptat po psychické stránce a poté připravit plán na pomstu. Zatímco ředitel Majer připravuje divadelní vystoupení v rámci slavností města, radní se obávají, že děti z jeho školy jsou neurvalci a bude s nimi problém. Ředitel Majer je však ujišťuje, že vše bude v pořádku. V místním policejním sboru dojde k úmrtí vyšetřovatele, který měl na starosti případ týkající se vražd učitelky a následně pak žáků, včetně mladého Dostála. Na jeho místo nastupuje policista Karas (Martin Dejdar). Ten dostane i stůl po zesnulém policistovi a v něm najde dokumentaci ohledně případu vražd ve škole. Po prozkoumání určitých detailů mu ihned vyvstane spousta nejasností, včetně nalezeného DNA u mrtvol chlapců ze školy. Poté, co zavolá do laboratoře, zjišťuje, že tam nikdo vzorky neposlal a nechal je uzamčené ve stole. Policista Karas neváhá a posílá vzorky do laboratoře, po dlouhém čekání se mu potvrdí jeho domněnka, vrahem všech chlapců včetně mladého Dostála je ředitel školy Majer. Ten je, jak se ukázalo, bratr znásilněné a zavražděné učitelky, tudíž se z jeho strany jedná o pomstu za svou zavražděnou sestru. Mafián Dostál chce na nátlak svého otce, Dostála st., odvetu uspíšit. Nejvhodnější okamžik, jak mu zjistila jeho milenka, učitelka Lamrová (Eva Čížkovská), bude v den vystoupení, kdy bude ředitel Majer sám ve škole, jen se školníkem Málkem (Jan Přeučil)... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mě úplně překvapuje, kde Magnusek vždycky sežene tolik známých a dobrých herců - vždyť je to takovej paskvil, co jim sakra nasliboval.. v prvním díle už to byl nesmysl, ale alespoň tam byla "snaha" vyučovat - druhý díl už je úplně jak z jiný dimenze... Lyžák někde v Kolodějích, mentální městská rada a finální honička v autech jak z F&F - Magnusek musí fakt něco brát :D Když ale pominu kvalitní herecký osazenstvo, tak mě ještě bavil Dostálův hon na cigoše (příjemná změna) a Krampol se šálou. Naopak debilní konec Přeučila a absence Rytmuse tu bídu jen podtrhlo. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z Bastardů se stalo akční céčko. Kauzalita této podivuhodné série si vynucuje zcela elementární otázku: Kdo bude hrát v dalších pokračováních, když tu Magnum-sek vyvraždí všechny postavy? A jako se nevyhnutelně v jednom filmu utkal vetřelec s predátorem, čekám zcela zásadní filmový opus - Magnusek versus Rambo! :-) Prvý má nadváhu, druhý zas požehnaný věk, takže to bude ještě jistě hodně napínavé... Ti dva se prostě MUSÍ utkat! A co na to Chuck Norris? ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubylo napětí, nápadů a rozumu. Naopak přibylo debilit, trapných scéna mizerných výkonů. Naprosto otřesné byly výkony Krampola, Dejdara, Přeučila a Gábi Vránové ale ty hrají strašně i normálně, takže nic nového. Poměrně příjemně zahrál Hryc a přirození byli i pigoši od přírody. Jednu hvězdu nad odpadem dávám za nezkreslený popis chování morgošských zmrdů, debilních politiků a vylízaných pseudomafiánů. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Za co má Magnusek můj neskutečný obdiv, je jeho přesvědčovací talent. Kdo dokáže přemluvit tolik známých osobností, aby si zahráli ve filmu nevalné kvality, je podle mě docela frajer. Já bych ty 3 * možná i dala, ale to by film nesměl přejít k naprosto nereálným a nelogickým honičkám a jiným trapnostem. A Magnusek by měl s těmi kily fakt něco dělat, protože jeho "matka" Ilona Svobodová měla mnohem mladistvější vzhled než on. ()

fannah 

všechny recenze uživatele

By mě zajímalo, co by chtěli zdejší kritici, aby bylo v Bastardech nového ze školního prostředí.. myslím, že v první části bylo popsáno dostatečně, a že vývoj se ubírá vcelku dobrým směrem - děti jsou hodnější a hodnější a Brožová, kterou byste po prvních výstupech chtěli vidět jako první mrtvou, vyvolává nakonec v představě malé blond holčičky lítost. Tak uvidíme, co se stane dál, vypadalo to, že Vránová spadne do hrobu, a snad už se tam neobjeví ujetý nápad typu Bendig. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Kromě filmových manželů Dostálových (Jiří Krampol a Gabriela Vránová) a Majerových (Ilona Svobodová a Tomáš Töpfer) jsou všechny filmové páry partnery či manžely i ve skutečnosti. (funhouse)
  • Cameo roli tělocvikáře si zde zahrál starosta Náchoda Jan Birke. (rublik05)
  • Práce na třetím díle byly ohlášeny už pár týdnů před premiérou tohoto pokračování. (SidneyP)

Reklama

Reklama