Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (688)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Možná proto, že jsem od této Sněhurky nečekala nic dobrého, mě mile překvapila. Bláznivý vizuál, kde bylo alespoň na co koukat, zlá Julia Roberts, hezká Sněhurka coby spasitelka království a ne jen chudinka, co čeká na záchranu, trpaslíci zcela jiní, než bychom čekali, občas nějaká komická scéna, takže jediné co mi nesedlo byly některé příliš infantilní vtípky a hlavně to děsivé bollywoodské číslo na konci. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Juliu Roberts nevyhľadávam, ale no nepusti malým deťom Snehulienku...Samozrejme, bol som zvedavý aj ja, no skôr sa teším na verziu s Ch. Theron. Julia dostáva veľa priestoru, možno až priveľa, aj na úkor Snehulienky a malých smradľavých trpaslíkov, čo je škoda. Humor tu je, ale čakal som ho viac. Pochvalu si zaslúži skvelá hudba, zvlášť ma zaujala pri scéne výcviku Snehulienky, ktorú som si pustil niekoľkokrát po sebe. Záverečná pieseň na ktoré sme zvyknutí skôr pri animákoch v sebe skráva i ázijské prvky tiež neurazí a v dobrej nálade ukončila tento film. 60%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Veliky prekvapeni, Tarsem vetsinou zmrda, na co sahne a po muzikalovym traileru jsem cekal naprosty peklo, ale dostal jsem prijemny fantasy. Pribeh si samozrejme ze Snehurky bere jen par veci, ale to vubec nevadi, dej je vetsinu casu zajimavej a zabavnej. Herci jsou super, at uz banda trpasliku, tak super sympatak Hammer v roli prince a i kdyz bych Roberts rozhodne neoznacil za buhvijakou krasku, tu mrchu si skvele uzila. Co se tyce Collins, ona by byla i docela roztomila, ale to jeji pekelny oboci me celou dobu desne rozcilovalo. No a jinak ma film obstojny triky i slusnou vizualni stranku a i kdyz zaverecnej tanecek je zbytecnej, je tu spousta hluchejch mist a humor je misty uz dost infantilni, ve vysledku jsem prijemne prekvapenej a spokojenej, takze nemam duvod nedat slabsi 4*. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Na to, čo som od tejto Snehulienky očakával podľa hodnotení, to bolo prekvapivo celkom dobré, svižné a zábavné. Tarsem Singh zrejme vie čo robí, no neubránil som sa dojmu, že to mohol urobiť ešte lepšie. Ale kostýmy boli úplne fantastické!!! UPDATE: Je to ten taký druh gýča, pri ktorom je vám takmer na zvracanie. Nechápem, ako sa mi to mohlo páčiť. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sněhurku v její tradiční podobě zakonzervoval Disney už před válkou, proto všechny další pokusy o oživení téhle klasiky představují jen více či méně ambiciózní nadstavby. Vzhledem k tomu, že se z téhle látky stal takový zlatý grál, Disney nikdy nepovolil oficiální pokračování a konkurence vždycky musí přicházet s něčím navíc. Z takových nápadů můžeme zavzpomínat na roztomilé trpaslinky nebo naopak na příběh hrůzy, Mirror Mirror Tarsema Singha přichází v době Snow White and the Huntsman a chtě nechtě spolu musí oba filmy soupeřit. Je to trochu škoda, protože žánrově jde pokaždé o něco jiného. Tohle je herecké sólo Julie Roberts v nové komediální poloze, která se nepodbízí a je něčím nová. To, co se děje mimo scény s ní je sice odvaz, ale špatné to také není. Zajímavé triky, opulentní kostýmy, nevšední pojetí prince a dialogy, které by nikdo v pohádce nečekal, to je, oč tu běží. To závěrečné taneční číslo budu ignorovat, protože je hrozně anorganické (podobně jak v Milionáři z chatrče). ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Herec Martin Klebba si nezahrál jednoho ze sedmi trpaslíků poprvé, už v roce 2001 ztvárnil postavu Pátka ve filmu Zimní pohádka (2001). (Aknah)
  • Lily Collins (Snehulienka) sa štyri mesiace intenzívne učila šermovať. V jednom súboji s princom (Armie Hammer) je totiž 150 presných pohybov v snehu a medzi stromami, takže bolo nutné zvládnuť nielen techniku šermu, ale aj akrobaciu, rovnováhu a výdrž. (krasomama)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama