Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Recenze (103)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Karate Kid I a II čas od času naši trenéři na karate používali jako instruktážně-motivačně-parodický prvek, třetí část už nám byla jen varováním, a teď už nemyslím jen sportovní stránku věci...navíc ta kata je teoreticky vzato proti pravidlům, a prakticky byste dostali pěknou nakládačku:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12,5milióna║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ 2023 si dávam repete a troška nerozumiem taj zášti na toto pokračovanie. Hlavne keď sa tretí film moc nevymyká nasadenej úrovni predošlích dielov. Samozrejme je to už taký stereotyp bytia a nebytia ale aj tak sa na to dá ešte pozerať. Príchod novej zákernej postavy Terry Silvera tam razantne rozvíri vody a dá tomu iný nádych. /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Naivní i hloupé. První dva díly měly v sobě všeho více, což je pro trojku velká škoda. Působí to chvílemi jako domácí video, jak být hodný a skvělý bojovník karate a jak si pěstovat bonzai. Ale brát to celé vážně, se to opravdu nedá. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Zatímco u prvního dílu jsem s ejako dítě skvěle bavil v kině, při sledování tohoto pokračování jsem jen trpěl u televizi - snůška všech klišé a trapností. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Když karate brání čest, brání život, pak znamená moc. Když karate brání různé medaile, pak neznamená nic." No a stejně tak je to i s filmy o karate... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nestrácam čas s prehrami.“ Neviem, čo sa niektorým divákom nepáči, respektíve ako vysvetlia, že prvé dve časti športovej mládežníckej série Johna G. Avildsena (ROCKY) KARATE KID hodnotia pomerne dobre a zrazu príde trojka a podvedome siahajú po zaručene vtipných posmešných poznámkach o "filmových trojkách". Pritom táto trojka je stále solídnou stávkou na istotu, kde nechýbajú trademarky série (bonsaje, bocianí postoj) a príjemná atmosféra s postavičkami, ktoré sme si už obľúbili (Macchio, „Pat“ Morita). ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

První díl byl výborný,aspoň pro mě v takových 10 - 12 letech.Ale už dvojka ve mně zanechala smíšené pocity a trojka už vůbec.Btw už vidím,jak někdo na turnaji v kumite dělá katu :))). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Otřepaná pohádka o cestě za získáním úcty (a často holky snů) pokračuje třetím dílem, který dal světu znovu režisér John G. Avildsen, který stojí také za outsiderskou sérií o Rockym. Jenže zatímco třeba čtvrtý Rocky platí za nefalšovanou srdcovku o americkém Davidovi a sovětském Goliášovi, téhle karate limonádě už chybí cokoliv zajímavého. Už dvojka měla jisté kaňky, trojka je ale pořádný sešup. Vrací se agresivní učitel karate z prvního dílu, ale už je to jen jakési smutné ohlédnutí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 mal premiéru snímok "Karate Kid". Malo to obrovský divácky úspech. Do dnes je to považované za jeden z kultových snímkov z osemdesiatych rokov minulého storočia, ktorý musí poznať každý seriózny priaznivec americkej kinematografie. Dal som tomu štyri hviezdičky. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Karate Kid 2". To už sa do kategórie kultových snímkov nezaradilo, ale aspoň potešilo skalných fanúšikov pôvodného filmu. Ja som mu dal tri hviezdičky. V roku 1989 sa objavila aj tretia časť "Karate Kid 3". To už však bol totálny prepadák. Úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Oproti svojim dvom predchodcom je to až hanebne odfláknuté, nudné, nezaujímavé. Absolútne zbytočné, kŕčovité pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť. Malo by sa to volať "Karate Shit". Viac ako jednu maličkú hviezdičku tomu dať nemôžem. * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[69%] Skoro bych zde dal tu čtvrtou hvězdu, přišlo mi to o chlup lepší jak první díl. Hodnocení to zde nemá nejlepší, ale mě zde strašně bavila postava Terryho Silvera. Prostě zbohatlý, psychopatický maniak, který zde Daniela pěkně zmanipuloval. Scény se Silverem mě bavily asi nejvíc. Závěrečný turnaj též nebyl špatný. Potěší i Martin Kove a Pat Morita. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Táto časť je snád ešte tupšia, ako dvojka. Herecké výkony na úrovni porno hercov. Ale aspoň práve to pobavilo, ked už nič. Preto jednu hviezdičku pridávam. ()

Reklama

Reklama