Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 mal premiéru snímok "Karate Kid". Malo to obrovský divácky úspech. Do dnes je to považované za jeden z kultových snímkov z osemdesiatych rokov minulého storočia, ktorý musí poznať každý seriózny priaznivec americkej kinematografie. Dal som tomu štyri hviezdičky. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Karate Kid 2". To už sa do kategórie kultových snímkov nezaradilo, ale aspoň potešilo skalných fanúšikov pôvodného filmu. Ja som mu dal tri hviezdičky. V roku 1989 sa objavila aj tretia časť "Karate Kid 3". To už však bol totálny prepadák. Úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Oproti svojim dvom predchodcom je to až hanebne odfláknuté, nudné, nezaujímavé. Absolútne zbytočné, kŕčovité pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť. Malo by sa to volať "Karate Shit". Viac ako jednu maličkú hviezdičku tomu dať nemôžem. * ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Trojka je další relikt 80. let a to až do té míry, že navozuje komixovou atmosféru. Záporáci jsou totálně přes čáru a celý děj je strašně nereálný a do značné míry kopíruje první díl. Daniel je zase osamělý a zdánlivě opuštěný a tentokrát na něj splín doléhá ještě více. Záporák hraný Griffithem přehrává jako o život (kvůli tomu doporučuju brát verzi s dabingem), nicméně je asi jediný na place, kdo měl zkušenosti s nějakým bojovým uměním a je to vidět. Na rozdíl od šedivého druhého dílu se hned několik scén jen tak nevytratí z paměti. ()

Reklama

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem váhal nad odpadem, protože tak nesympatickou postavu jakou je v tomto díle Daniel jsem dlouho nikde neviděl. Nakonec se smiluju a kvůli těm krásným bonsajím dám jednu hvězdu, s odřenýma ušima. A nesmím přemýšlet nad tím stupidním scénářem nebo směšnými záporáky, jinak si to ještě rozmyslím. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po třetí stejní lidé, stejný cíl, jiná holka, přitvrzené pojetí z obou stran až do extrému. Bohužel neexistují české titulky, takže sem musel používat svou 6 semestrální angličtinu, to mi zároveň pomohlo pochopit, že Daniel dospěl v uřvaného (v minulých dílech vyrovnaný hlas, vystřídal jekot) spratka nijak se nelišícího od svých soupeřů. Soupeři intrikují jako mafie, celé to ztratilo jakékoliv kouzlo z hlášek, umění, je to jen hon za podpisem a následnou bitkou na turnaji. Dokonce to nudí natolik, že píši komentář ve 2/3 filmu a budu přemýšlet zda to někdy dokoukám. Bůh ví proč dávám * ... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama