Reklama

Reklama

Bill Cunningham New York

  • Francie Bill Cunningham New York
Trailer

Recenze (5)

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Tohle není jen portrét Billa Cunninghama, legendárního fotografa, neúnavného hledače módních trendů a zajímavých lidí z New Yorku, tohle je citlivý pohled na šťastného a vyrovnaného člověka, kterým si většina z nás přeje být. Vůbec nezáleží na tom, na kolik je pro vás oblečení podstatné, jestli jeho výběrem trávíte spoustu času, nebo se o něj téměř nezajímáte a módu jako takovou považujete za povrchní zbytečnost, jakýkoliv postoj o vás totiž tak jako tak něco vypoví. Tento dokument ale určitě stojí za zhlédnutí minimálně kvůli dvěma věcem - zachycení jedinečné atmosféry newyorských ulic a především pak poselství, které s sebou nese - je jen na vás, kde hledáte naplnění života, pokud se tomu ale budete věnovat se stejnou horlivostí a radostí jako Bill, najdete i jeho smysl. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený, kvalitní, seriozní dokument or let me put it this way: World of Fashion is a Spanish Village for me, but I like NY and...the Truth is, what zoe.x says - it doesn´t matter, what you do, unless you´re happy with what you´re doing. ()

shereen 

všechny recenze uživatele

fantasticky snimek. Presne to, co od dokonaleho dokumentu ocekavam. Zadny patos, hrani na city, reziserske umelecke ambice a frustrace, proste jen citlivy zaznam pozoruhodneho zivota...a je to zabavnejsi nez kdejaky akcnak. ()

Gedzby 

všechny recenze uživatele

U knihy se říká, že ji člověk přečetl jedním dechem, rád bych to podobně vyjádřil u tohoto velmi lidského a srdečného dokumentu. Samozřejmě bez hlavního aktéra by to byl jen dokument. Člověk má chuť Billa obejmout. Je krásné vidět, jak jiní a zajímaví lidé, se svými vlastními prioritami a cíli, šlapou tenhle náš svět. Nepochybně je Billův pohled dar a on je umělec. ()

Reklama

Reklama