Reklama

Reklama

Hollywood Collection, The

(seriál)
  • USA The Hollywood Collection
všechny plakáty

Obsahy(1)

Herecké portréty z dílny MGM... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Viděn pouze dokument o Audrey Hepburn a byl to pravděpodobně ten nejlepší z dokumentů, co o této úžasné herečce mám. Zajímavý, nebulvární a až po strop nabitý informacemi. Pokud nejste až takovými fanoušky Audrey, ale chtěli byste se o ní něco dozvědět, toto bude pravděpodobně ten nelepší "studijní" materiál. Pro fanoušky pak určitě povinnost. ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokumenty o top hercích Hollywoodu. Pro mě byli nejlepší díly s Burtem Lancasterem a Stevem McQueenem ale i celkově je to hodně kvalitní. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Série dokumentů o hollywoodských legendách, s mottem „o mrtvých i nemrtvých jen v dobrém“ :). Nedočkáte se žádných pikanterií, drogových úletů ani životních průšvihů; o hercích hovoří převážně jejich nejbližší nebo velmi dobří známí, a z pojetí jednotlivých portrétů dýchá velká úcta. A je to správné, protože umění úcta patří stejně jako k bulváru absence obojího. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Průlet bohatými filmografiemi doprovázen komentářem vděčných kolegů a hvězd samotných. Audrey Hepburn-Svýma očima, pohledem a vystupováním si podmanila mnohé. Vlídná a laskavá bytost, schopná herečka. Už samotný její život by vydal na hollywoodský biják. Clint Eastwood-Filmový velikán. Svojí pracovitostí a cílevědomostí dobyl filmový svět. Prototyp zamlklých drsňáků. Gregory Peck-Pravý gentleman. Audrey si do svého prvního filmu nemohla přát lepšího partnera. Burt Lancaster-Vysoký atlet s vysportovanou postavou předurčen k rolím akčních hrdinů. Muž, jenž se od artisty v cirkusu vypracoval, přes nejrůznější charakterní role, až k produkci a herecké nezávislosti. Marilyn Monroe-Krásná citlivá žena, která odhodlaně vzdorovala osamělosti a toužila po uznání, snažíc se přitom porazit nálepku hloupého nevinného božského káčátka. Jack Lemmon-Komik. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc hezky zpracovaný dokument o mé milované Audrey Hepburn. O své vzpomínky na ní kromě jejich nejbližších se tu také podělili různí režiséři a herečtí kolegové se kterými Audrey vytvořila všechny své nádherné a nezapomenutelné role. Líbilo se mi vyprávění Billy Wildera, Henry Manciniho nebo také Gregory Pecka. // Domnívám se, že Audrey byla známa pro něco, co už se v dnešní době vytratilo. Byla to elegance, zdvořilost a společenské chování. Věci, které z vás dělají dámu.Věci, které se nemůžete naučit. Buď se s nimi narodíte, nebo ne.// ....Ještě bych ráda shlédla Steve McQueena a Clinta Eastwooda, takže pokračování někdy příště. ()

Reklama

Reklama