Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut se rýsovalo na perfektní drama, honičky, gangy, drogy... Jenomže potom to vše začalo. Scházení z cest Boží, odpouštění sobě, tobě, nám, vám. Hlavní hrdinové naštípnou drogový gang a pořád slyšíte odpusť mi Bože atd. Jsou to kecy a zbytek filmu se už neřeší drogy ani gangy, melou jen božské kecy. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

příjemný, ničím neurážející film předvádějící v plné kráse křesťanské hodnoty a odvahu i napříč nepěkným okolnostem. Ale Soul Surfer byl mnohem lépe a univerzálněji podaný. Nicméně je tam i trochu velmi fajn akce, a u scény s bossem Snake Kings jsem se smál z plných plic. Na druhou stranu by to mohlo být méně ubrečené, no chápu režisérův záměr. A říkám si, proč ne? Kendrickovi filmy mně vždycky v záplavě těch a, akčnáků, b, psychologických dramat, c, sprostých komedií atd. uklidní a tohle je po filmařské stránce fakt dobrá práce ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $34,522,221Tržby Celosvetovo $35,185,884Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,303,894 //počet predaných kusov 78,231Tržby za predaj DVD v USA $20,014,586 //počet predaných kusov 831,240║ kresťanská agitka ako hrom ale dobre, Alex Kendrick to opäť zvládol na výbornú, dokáže sa predať a pohrať s citmi diváka, jeho réžia dokáže upútať a čo to poučné, pohodové ponúknuť, príjemný film /80%/ ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Až na pár ľudsky vysvetlených Božích slov (až zvažujem či nejde o herézy) ide o prekvapivo dobrý film. Tvorcovia filmu, bratia Kendrickovci, sú však známi dejovou skladbou typu "Všetko je nanič, odovzdám život Bohu a navždy sa mám zázračne dobre." V skutočnom živote však práve kresťania zažívajú nezdary a problémy, a spôsob akým sa s nimi vyrovnávajú, je práve podstatný: láska, viera, komunikácia so živým osobným Bohom. Myšlienka je dobrá, párkrát vytiekla slzička, viackrát som sa dobre zasmial, charaktery postáv sú čím ďalej viac uveriteľné a vzťahy medzi nimi uvoľnené a prirodzené (na amatérskych hercov veľmi dobré). ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Pekný film, pekné príbehy, len na môj vkus miestami príliš náboženské. Tie keci o božom súde a a ako nás miluje a neustále skúša a musíme mu odovzdať svoje srdce atď. (ako v kostole)......... bolo predsa len na mňa moc. Bez toho by sa film úplne film zaobišiel. Pointa by stále zostala rovnaká. S hodnotením sa však nedá ísť nižšie. Herci výborní (hoci som ani jedného nepoznala), aj hudba, režisér si naozaj dal záležať. Rozhodne nejde o žiadny amatérsky TV film, ako by sa mohlo na začiatku zdať. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Názov filmu sa objaví až v samom závere. (Johnny.ARN)
  • Zhruba polovina herců a štábu byli dobrovolníci z církve, která na filmu spolupracovala. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama