Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 3

VOD (1)

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 3

Recenze (992)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Místy bylo nač se dívat (ne, nemyslím tím Millu Jovovich v neskutečně asexuálním kostýmu) a nemám pocit, že bych nějak zvlášť trpěl, nicméně zábavu si představuji také jinak. Jasně nejlepší scény se odehrávají v Moskvě (rudá armáda zombíků je super, obzvlášť ten tankista, který má bůhvíproč motorovou pilu) a dobrý byl i úvod, jenže to, co Paul W. S. Anderson slíbil závěrem minulého dílu, tedy nějaké velké epické bitvy, se nekonalo. Závěr Odvety se ovšem nese ve velmi podobném duchu, a já jsem trochu škodolibě zvědav, co přinese šestý díl. To ale neznamená, že po něm toužím. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další pResident Evil. A popravdě, už to není ani vtipný. Zakrapatská Míla v latexu, figury zamřelé v předchozích dílech a scénář z pera retardovaného fanouška této herní série tenhle klenot určitě do červených čísel nedostanou. Přijde vám normální scénář typu: Level Předměstí, smrt. Level Lab, resurekce. Level Tokyo, procitnutí a bla, bla, bla, následují další a další levely až po Level Ledovec, kde.....No, dejte si to sami. Ty dvě hvězdy berte jako úlitbu Umbrelle. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

3D CINEMA CITY - parádní efekty, skvělí herci, super pokračování a navždy mladá Milla Jovovich (sakra, jak ona to dělá?). Já jsem se v kině bavil a musím pochválit 3D kino Cinema City,které je 100x lepší, než 3D Cinestar, kde jsem viděl Resident Evil: Afterlife a v brýlích 3D byly hnusné barvy - červená byla hnědá apod! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O kousiček lepší než Afterlife, nekteré scény jsou dokonce i neotravné, ale pořád je to zmoklá slepice Mila Jo-jo-jo-joahááá, s prdelí narvanou v latexu a s nýtovačkou v ruce, jak otáčí hlavou tam a zpět. Kdyby všecky scény nebyly tak "suprově" zpomalený, mělo by to snad 45 minut. Opravdu to nezačne běžet příští týden denně ve 13:50 na TV Nova? Doporučil bych to maximálně fanouškům série, ale pochybuju, že to ještě nějaké má. 49% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jsme tam, kde jsme byli. V hluboké vodě hloupého béčka, kde se topím někde mezi Millou, která nehne brvou, ani když jí auto vybouchne přímo do tváře, a Michelle Rodriguez, jejíž údery způsobují dočasné infarkty. Retribution navodí atmosféru efektním zpracováním minulého cliffu, aby s každým dalším zvratem či soubojem sešlo o schod níž a skončilo u zoufale únavného ledového finále. Nečekal jsem, že se Anderson poučí z minulých chyb, ale že se mě každou další minutou bude snažit zabít, to je překvapení. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Americký magazín The Hollywood Reporter zařadil v roce 2012 Millu Jovovich (Alice) na druhé místo žebříčku filmových postav, které by nejlépe vedly zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)
  • Po celý film používá Alice (Milla Jovovich) zbraň TDI Vector bez jediného nabití. (dc125)
  • Při závěrečném souboji se střídají záběry, kdy Rain Ocampo (Michelle Rodriguez) má a nemá rukavice. (nedvva)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama