Reklama

Reklama

Železný Golem

(TV film)
  • Česko Železné monstrum (více)

Bratři Jake a Ethan najdou ztroskotaný vesmírný satelit. Nalezený šrot seberou a prodají ho Earlovi do místní sběrny. Earl je kutil a rád staví ze šrotu obří sochy. Nyní pracuje na železném Golemovi pro místní oslavu. Získané části vraku použije při jeho výrobě. V městečku zatím nikdo netuší, že nalezené zbytky satelitu byly pokryty bakteriemi mimozemského původu. Železný Golem ožívá a ničí vše živé kolem sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Jedovatý maglajs alias obživlé kovové robertky vyvražďují Americký vidlákov o deseti lidech a v mezidobí nám kvete láska, verbálně se popravují komouši a umírají velcí hrdinové. Vrcholná scéna se ve filmu opakuje dokonce čtyřikrát, abychom si zřejmě každý našli kus něčeho hlubšího. Nevídaná lahůdka, která si zaslouží dlouhatánský výsměch a zařazení do Top strop shitu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Něco se řítí z oblohy........... První záběry z filmu a rostříštění vesmírného satelitu je celkem povedené. Ale později vám dojde, že to asi schlamstlo většinu rozpočtu. CHYBA VE FILMU - Ethar (Colby Johannson) za sebou v 28 minutě zamkne docela důkladně vchod do baráku. Když však přijde jeho bratr Jackie (Kavan Smith), otevře si dveře úplně v pohodě a bez odemykání. Prostě jenom vezme za kliku a otevře........ Je to strašný film, nevěrohodný, bere si tu i část ze Spidermana, tu o černé tekutině, tady je akorát zelená. Nemá to napětí, děj ani to diváka nedokáže udržet u obrazovky. Tak nějak jsem to dokoukal na jedno oko. CITÁT - Roste snad pivo v lese ?........ ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita na entou. SyFy produkuje zajímavé seriály, ale filmy z jejich produkce je odpad nejhoršího zrna. Jako koukat na filmy od Asylum. Jenže ti se aspoň neberou vážně a jejich odpady jsou k smíchu. Zde teda spadne meteor a vyteče z něho zelený sajrat. Rozhodně to není zelená, jakou si dáte v každé hospodě. Tohle si samo leze a najde si to jedinou věc v městečku. Ocelovou sochu, kterou si zrovna děda staví (!!!). Tento oživlý kus kovu, pak zabíjí dotykem (!!!). Jakmile ožila i sekyra, tak jsem začal u sebe nahmatávat puls, zda se mi to nezdá a nemám snad stav bezvědomí. Co tu zaujme je akorát pár herců z Eureky (majitel Café Diem a ten co hraje šerifa). Každopádně triky hnus, děj hnus a výsledkem je hnus. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Po zásahu meteorem spadne na Zemi ruský satelit, a přinese s sebou mimozemskou bakterii, co zabíjí lidi a oživuje železo. Wow. Oživená reklamní socha ze šřoťáku je samozřejmě ideálním hostitelem, ale funguje to i s malými věcmi. V podstatě to vůbec nebylo zase až tak blbý, samozřejmě na poměry SyFy. V mnoha záběrech překvapivě ani nejsou digitální triky, původně jsem si dokonce myslel, že to byla stop motion animace, ale vzhledem k finále teď zastávám názor, že prostě ty kusy železa jen tahají naživo na provázku... :-) A kupodivu to je místy docela působivé, třeba scény se sekerou, a ponechám-li stranou potřebu vypnout během filmu mozek, což se u SyFy rozumí samo sebou, tak jsem se i dost bavil. S víc penězma by to mohl být mainstream trhák, neříkám zrovna Transformers, ale... ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak TV Barandov nám to naservírovalo pod názvem "Železné monstrum" a byla to chvílemi fakt prča. Matka a dcera spíše jako dvě sestry, dceru tipuji tak na 18, které matka ordinuje večerku, jako by ji bylo 6 let. Únavně obehraná pointa (zřícený satelit s nějakou bleptaninou, která touží vraždit lidi), hloupý děj, stupidní chování postav, kvalita efektů dle očekávání. Prostě volovina na zoufalé zaplácnutí jednoho večera. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Pri detailných záberoch na “mimozemský vírus“ je vidieť, ako sa pohybuje. Nie je to nič iné ako kovové piliny vo farbe, ktoré sa vďaka magnetu, ktorý bol z druhej strany, pohybovali. (fefee)
  • Ethar (Colby Johannson) za sebou ve 28. minutě důkladně zamkne vchod do domu. Když však přijde jeho bratr Jackie (Kavan Smith), otevře si dveře bez odemykání. (Terva)

Reklama

Reklama