Reklama

Reklama

VOD (1)

Expedice, kterou vede dobrodruh Darren McCall a financuje bohatý Harry Vargas, bojuje s neproniknutelnou džunglí kvůli bájné dýce posázené drahokamy, kterou mají vynést ze starodávného pohřebiště. Když ale vytáhnou dýku z jejího náležitého místa, probudí se ze svého předlouhého spánku podivný tvor -- napůl rostlina, napůl zvíře -- s velkou touhou po krvi a začne se zuřivě shánět po potravě. Zdá se, že není žádná naděje na přežití či útěk... (Filmbox)

(více)

Recenze (11)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná záležitost ostatně to se dalo čekat poté co se hned na začátku objevilo logo společnosti Cinetel. Skupina archeologů jde kamsi do džungle hledat nějakou dýku. Objeví ví a sebere tím, ale oživí obří oživlý strom, který je zabíjí, Do toho se ještě namontují nějací indiáni. Čekal jsem něco ve stylu, že je ten strom bude nahánět a zabíjet to jsem nedostal většinu filmu je nahání ti indiáni a z toho stromu vidíme jen větve pak,když se objeví vypadá absolutně tragicky. Je jasné, že jako tv film asi nebyl rozpočet nějak extra veliký, ale takhle hnusné triky toho stromu se jen tak nevidí. To by snad i 5 leté dítě udělalo lépe než to co je zde. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zabijácký chodící strom v džungli, do toho domorodý kmen Yamballi a expedice, hledající artefakt. Chodíci strom se často v horrorech nevidí a já už jen čekal, kdy strom promluví a objeví se Frodo Pytlík z Pána prstenů. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Archeológovia, expedícia do prekliatej džungle, stromový démon a domorodci... fakt skvelá kombinácia. Samozrejme sa jedná o pohromu, ktorá skôr pobaví ako vydesí. Dialógy až neskutočne naivné - domorodci išli obetovať ženskú démonovi a ďalší poviazaný, ktorého to ešte čakalo, na nich kričal: "Pomôžte jej! Nechoďte preč!" - také niečo ma vždy rozosmeje. No a tie špeciálne efekty, to bola tá najväčšia zábava. Takže fakt, radšej to neriskujte, tie dve hviezdy dávam len za to, že na TV produkciu to bolo znesiteľné (aj keď ťažko), príp. "neznesiteľne vtipné". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Já nechci umřít! Dejte mu jeho! Uáááá!- Expedice za bájnou dýkou spojenou s temnou stromovou bytostí je standardním dobrodružným příběhem, který mne po letech bavil malinko více. Příroda je parádní - řeka, močály, džungle...oživlé větve, kořeny a mrkající strom! Žádné dlouhé vykecávání, po většinu času postavy někam utíkají, jsou pronásledovány nebo samy někoho pronásledují. Střeva ven v přímém přenosu sice ne, ale přetržení, nabodnutí nebo probodnutí nechybí. Jistě se nabízel větší masakr, ale budiž. Ent v závěru moc hrůzy nenahání, ale rychlý střih ho naštěstí nenechává dlouho v obraze. Mrtvol požehnaně. Jako oddechovka, proč ne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne zas tak špatný počin, on Reed má dost často celkem obstojný námět a snaží se z něho vytřískat nejvíc. Opět tady, celkem kvalitní námět ale bohužel ke konci je z něho cítit neuvěřitelné klišé. Máme tu všechno co by jste u tohohle filmu čekaly, slabé herce, jednoho borce který je voják a chytrák v jednom, jednu dámu v nesnázích a jednoho hajzla kterému jde jen o prachy. Efekty jsou poměrně slušné. Vraždy jsou obyčejné jen jedna scéna s roztržením těla je slušná. Škoda toho klišovitého konce. Průměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak „Entové“ přece jenom existují – nejsou to pouze Tolkienovy vymyšlené postavy. No a jeden pěkně nasraný se skrývá v Jižní Americe. Hm tak když jsem si zhruba přečetl obsah filmu, očekával jsem další odpadní digitální sračku, ale tak hrozné to zas nebylo. Akční tempo vytvořilo alespoň trochu zajímavou atmosféru, kterou výrazně oživili ony obětní rituály. Jinak pobíhaní po lese s vystrašeným výrazem a narážením do stromů – to není nic pro mě, pokud tam jedna postava neumírá za druhou a tak tomu zde naštěstí bylo. Je sice pravda, že digitální strom a jeho mrštná chapadla nevypadali moc vábně, ale tak musíme se spokojit i s tím málem. Kromě postavy drsňáka McCalla mě potěšila i přítomnost Betsy Russell, která si od série SAW už potřebovala na chvíli odskočit, bo jí z toho nekonečného kolotoče už začalo jebat. Jen to chtělo trošku těsnější tílko s větším výstřihem… ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o lacinou televizní produkci, byl ten zdivočelý ent docela snesitelný a tvůrcům budiž připsáno ke cti, že se ho nesnažili schovat do pouhých náznaků či stínů. Všechno ostatní ovšem bylo samozřejmě špatně, ale bylo to blbé takovým tím milým způsobem, který spíš rozesměje, než naštve. 30%/ ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprostý zmar. Nebýt toho živého stromu který se jediný jakžtakž snažil něco dělat. Ostatní postavy jsou tupý a nudný. Atmosféra téměř žádna, nudný béčko. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná televízna záležitosť, nepreniknuteľná džungľa miestami vyzerá ako bežný lesík za mestom. Herci sú otrasní, napätie a atmosféra sú typicky lacná záležitosť ako to už býva zvykom. Fantasy horor? Televízne projekty by sa mali venovať dráme v štúdiových inscenáciách. ()

Reklama

Reklama