Reklama

Reklama

Aféry

(seriál)
Česko, 2011, 7 h 3 min (Minutáž: 35–44 min)

Režie:

Róbert Šveda

Hrají:

Pavel Kříž, Kristýna Badinková Nováková, Martin Polách, Pavel Řezníček, Lucie Zedníčková, Michaela Čobejová, Daniel Rous, Petra Špalková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Advokát Dan Majer rozplétá manželské i nemanželské aféry svých klientů...

Na advokáta Dana Majera se obrátí pan Petr Kovář, který se chce rozvádět se svou druhou ženou Danou. Z prvního manželství má dceru Nikolu, která žije s nimi. Petr vypráví, jak nedávno pomohl svému kamarádovi Davidovi v nouzi a nabídl mu ubytování u nich doma, protože Davida vykopla jeho žena z bytu. Teď má však Petr pocit, že zatímco on pracuje a vydělává peníze, jeho kamarád mu spí s jeho ženou...

Majerovi však pouhý pocit nebo podezření nestačí a požádá Kováře, aby si nejprve opatřil důkazy, se kterými by u soudu uspěli. Zatímco Kovář přemýšlí, jak by takové důkazy sehnal, navštíví Majera paní Kovářová. Dozvěděla se o záměru svého muže rozvést se a přišla věc uvést na pravou míru...

Majer ji vyslechne, ale to je tak vše. Jeho klientem je Petr. O pár dní později přivede Petr svůj „důkaz“ – bývalou Davidovu manželku Janu, aby dosvědčila, že její muž je opravdu děvkař. To ale pro Majera – a už vůbec ne pro soud – žádný důkaz není. Druhý den navštíví Majera zase Dana, tentokrát se svou nevlastní dcerou Nikolou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Tosim 

všechny recenze uživatele

50%. Aférky, aneb chemii mezi Pavlem Křížem a Kristýnou Novákovou-Fuitovou jsem po počátečním lehkém odporu propadl i já :-) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že dvojice šéf "Mamánek" Kříž a jeho oddaná asistenka "Money Penny" Nováková-Fultová má své kouzlo a kupodivu to funguje.... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Po první dílu. Celé je to špatně, i kdyby to bylo dobře zaharné. Advokát by v takové situaci musel na samém počátku říct: znám vás oba, mluvil jsem o vaší věci s vámi oběma, nastala kolize zájmů, a tedy já pro nikoho z vás nic udělat nemůžu a nesmím. A bylo by po dramatu Což by bylo dobře. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala primackych serialu, na ktery se da koukat. Kdyz si odmyslime zasadni problem, ze pravnik nikdy nejedna s obema stranami! Tady ho musite brat spis jako detektiva :). Kriz je proste paradni a cele to stoji a nem a jeho hlaskach. Ostatni uz bohuzel notne pokulhavaji. K dobru pricitam i to, ze clovek hned od zacatku nevi, jak to dopadne, to je prijemna zmena :). ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo,luxus.Tak Pavel Kříž definitivně dokázal že jeho herecká karierá je v prdeli.Měl si zůstat v Kanadě Pájo,aspoň bych si tě nepřestal vážit...a to ses mi podepsal na účtenku od piva,na plese zdrávky....asi ji vyhodim. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Až moc to celé připomíná seriál Manželská tonutí, a koneckonců i poslední Chytilové film. Postavit film nebo seriál na historkách z ordinace / advokátní kanceláře vyžaduje dát tomu ještě nějaký nosnější příběh, než že maminka hlídá syna a sekretářka šéfa tajně miluje. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ve změti vražedných kriminálek, kde je v jednom díle tucet mrtvol, je to zajímavé osvěžení. Řeší se tam vztahy a věci, které jsou bližší našemu životu, na druhou stranu to není to, co by diváci detektivek chtěli - akci, vraždy, honičky, ... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Seriál je vystavěný především na charismatu Pavla Kříže a ten by ho mohl přímo rozdávat. Pokud bych měla srovnávat se seriálovou nabídkou, kterou nám předkládají ostatní televize. Tak tenhle patří mezi ty lepší. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Tak nějak střídavě-oblačno.Chvílemi jsem nevěděla, o co se Kříž pokouší, být komický či co? Samotný nápad nebyl špatný, ale chtělo by to propracovanější scénář, režii i herecké výkony. Bohužel osobně mi to připadalo nemastné- neslané. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Některé případy byly jasné jako facka, některé jsem rozluštila až s megasympatickým Pavlem Křížem. Bez výborně sehrané ústřední dvojice by asi seriál tak dobře nedopadl. Bavila mě i advokátova maminka, kterou jsme bohužel (jako paní Columbovou) nikdy nespatřili. Taky se mi docela zalíbila představa pracovat jako rozvodová právnička, nemusí to být vůbec špatný život :). ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE prosím nahradilo na Primě v pátek večer Vraždy v Midsomeru!!!! Místo ultrakvalitních detektivek, i když stále dokola reprízovaných (no, mně to teda nevadí:-)) tenhle typický českoseriálový výtvor bez jakékoli šťávy. Ale Prima po nakopnutí diváky pochopila, a v pátek večer už se zase vesele pracuje na vylidnění Midsomeru...... ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Nebyt dvojice Kriz-Fultova, ktera serial ozivuje svym vztahem a ne zas tak spatne napsanymi rozhovory, byl by ten serial o nicem. Takhle se na to da alespon trochu koukat. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, občas vtipné, dobře zpracované náměty s výbornými hereckými výkony. Jenom ta lidumilnost a nezištnost advokáta mě nepřesvědčuje. Nicméně celkový umělecký dojem za 3*. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

V rámci nabídky českých počinů jsou Aféry(podle pilotního dílu) vcelku průměrným seriálem, který ani neuškodí, ani nepřidá. Sází na jistotu ohledně obsazení hlavní role(dobrý herec, nevypadá špatně a je to i známá osobnost s nezcela ,,cool" minulostí), jednotlivé příběhy budou sice kratší(rychlý spád), ale autoři se snaží o zašifrování výsledku(místy se jim to i daří), nechybí ani zajeté schéma postav(obětavá sekretářka, trable s maminkou). Zkrátka po týdnu s Ulicí,1001 noc, Cestami domů a Ordinací v růžové zahradě si paňmámy popláčou u Kříže:) ()

Reklama

Reklama