Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Recenze (136)

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Já tyhle sevřenější příběhy žeru. Obsazení je tak akorát fajn, zvratů je nespočet a krásně se to sleduje. V kategorii "levný thriller" to zkrátka funguje na jedničku. Víc takových. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Nevydařený pokus o moderního Hitchcocka, ve kterém je tolik šokujících zvratů, že mi v půlce bylo vlastně jedno, jestli tu buchtu z Transformers oddělal Dredd, Cyclops, mladý Scofield, Cameron z Modern Family nebo ten Belgičan, jehož příjmení nejsem schopný napsat bez chyby. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Moderní pocta Hitchcockovi, která je ale obsahově až příliš vrstevnatá a scénáristicky neumětelsky zpracovaná. Zvraty kupící se na sebe přestávají býti přehlednými paradoxně každou další snahou stále více sofistikovaně je rozluštit v průběhu filmu. A tak zatímco pánské osazenstvo je typicky ze života buržoazie, to dámské je minimálně zvláštní a občas dost mimo mísu. Lahůdkové herecké obsazení to ve finále zdaleka nezachránilo, ale průser to také není. S původními filmy to nesrovnávám. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velkým tahákem filmu je bezesporu obsazení. Originál jsem neviděl, nicméně námět samotný mi přišel docela přitažený za vlasy. A co se týče dramaturgie jsem půlku filmu celkem protrpěl. Ale alespoň ti herci to táhnou, Karl Urban je skvělý prostě všude...60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má někdo chuť točit stejnou látku pořád dokola. Režisér Erik Van Looy natočil belgický originál, pak měl částečně prsty i u holandského remaku, aby nakonec neodolal vábení amerických doláčů. Pokaždé se to točí okolo jednoho podkrovního bytu, ideálního k milostným avantýrám. Klíč od něj má pouze pětice přátel, kteří ho v jasně daných pravidlech využívají k nemanželským dobrodružstvím. Jenže právě pravidla někdo porušil. A nedodržoval je podle všeho opakovaně. Na posteli leží mrtvá dívka, nad ní je krví latinsky napsaný vzkaz. Kdo je oběť? A kdo vrah? Kdo odpoví na všechny otázky? Holt i dlouholeté přátelství může být hodně vrtkavé. Jenže režisér s poměrně komplikovanými mužskými postavami nedokáže pořádně a hlavně zajímavěji pracovat. A z diváka neumí udělat horlivého pozorovatele. Isabel Lucas má možná pěknej zadek, ale stejně jako Rachael Taylor jí chybí osudovost. Drama graduje, ale závěrem už trpí překombinovaností a nevěrohodností. Tolik hříchů, lhaní a tajemství na několika metrech čtverečních? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Lehký nadprůměr v kterém se skoro jenom kecá, takže počkat na titulky a ne jako já bez nich, všechno jsem nepochytal :) Kdo má rad Isabel Lucas, může se přihodit jednu hvězdu, je to neskutečná sex bomba. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný triler. Má atmosféru, krásne herečky a mužský ansábel to tiež nekazí :-) Mám rád postupné odkrývanie kúskov príbehu. Chce to byť možno omnoho chytrejšie a mrazivejšie než v skutočnosti je, ale stále ide o dobre odvedenú robotu... Spomienka na časy filmov ako NEBEZPEČNÉ HRY... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Loft v belgickej verzii je úplne špičkový a nemôžem povedať, že by tejto americkej niečo chýbalo. Je v podstate dokonalou kópiou a ten kto nevidel originál sa určite maximálne zabaví a zažije veľa prekvapení. Toľko zvratov, výkrutov a zaujímavých odhalení v jednom filme, naozaj vydarený film. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl a upřímně doufám, že dává o něco větší smysl a hrají v něm o něco sympatičtější lidé. Na druhou stranu, pořád mě to jako trhriller dokázalo udržet u televize a se zájmem sledovat, jak se věci rozpletou. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zábavná krimi-thrillerová detektivka, sympatické herecké obsazení, nespočet skvělých zvratů a napětí až do poslední chvíle. Více takových filmů, spokojenost! ()

Reklama

Reklama