Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Od původního Loftu z roku 2008 se sice inspiroval scénářem (je tam vlastně všechno jako přes kopírák), ale už to prostě není ono. Chybí ta skvělá údernost, moment překvapení a vodění diváka za nos. Tam kde v původní verzi netušíte, kdo to mohl připravit, tady to bije do očí rovnou v několika případech. Herci jsou si všichni strašně podobní, všichni vypadají relativně dobře (narozdíl od Belgického, kde to že vypadá dobře jen ten hlavní něco znamená), chování je většinou hrozně nemastné neslanné. Tento remake, přestože s lepšími herci se tady fakt nevyplatil... Kopie, která mi připomněla remake španělské Karantény... __50%__ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad, skvělá skupinka "kamarádů", kupa krásných žen a hlavně nezávazné vztahy, které prostě skončí tím, že objevíte mrtvou dívku ve společné posteli :) :) Je to celé takové ale dost "zamotané" a hodně moc se to na sebe kupilo, že jsem se v jednu chvíli začala ztrácet a křičela "STOP"....Karl Urban je můj hlavní Fešák, na kterého bych koukala od rána do večera a ten zbytek byl taky k "nakousnutí". Jak říkám - je to hodně zajímavé, ale celé takové "zmatečné", historii toho filmu neznám, ale nechápu, proč to totič třikrát a mám nutkání si to přečíst :) Nebo se na to podívat "natajňáka"? ;) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Loft po třetí :D Remaky akosi nemusím, obzvlášť keď je všetko ako cez kopirák a bez zmeny. Ale pri Lofte by som ani zďaleka nebol až taký kritický ako väčšina ľudí tu. Áno, je to o inom, keď už človek od začiatku vie akým manipulatívnym štýlom sa celý film bude uberať, ale stále je to rozhodne kvalita! Našťastie som Loft videl naposledy pred cca 10 mesiacmi, tak som už aspoň trochu pozabudol, že ako sa ktorá postava predvedie vo vzťahu k svojim nerozlučným priateľom. Ale čo sa týka výberu obsadenia a samotného spracovania, tak som celkom spokojný. Aj keď originál je vždy predsa len originál... avšak ten kto nevidel ani jeden z predchádzajúcich dvoch verzii Loftu, tak určite bude nadšený! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má někdo chuť točit stejnou látku pořád dokola. Režisér Erik Van Looy natočil belgický originál, pak měl částečně prsty i u holandského remaku, aby nakonec neodolal vábení amerických doláčů. Pokaždé se to točí okolo jednoho podkrovního bytu, ideálního k milostným avantýrám. Klíč od něj má pouze pětice přátel, kteří ho v jasně daných pravidlech využívají k nemanželským dobrodružstvím. Jenže právě pravidla někdo porušil. A nedodržoval je podle všeho opakovaně. Na posteli leží mrtvá dívka, nad ní je krví latinsky napsaný vzkaz. Kdo je oběť? A kdo vrah? Kdo odpoví na všechny otázky? Holt i dlouholeté přátelství může být hodně vrtkavé. Jenže režisér s poměrně komplikovanými mužskými postavami nedokáže pořádně a hlavně zajímavěji pracovat. A z diváka neumí udělat horlivého pozorovatele. Isabel Lucas má možná pěknej zadek, ale stejně jako Rachael Taylor jí chybí osudovost. Drama graduje, ale závěrem už trpí překombinovaností a nevěrohodností. Tolik hříchů, lhaní a tajemství na několika metrech čtverečních? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama