Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Je to takový Fargo bez Coenů a bez jeho herců. A tím se dostáváme bezpečně o dvě hvězdy níž. Ale pořád solidní zábava a rozhodně se za tohle Vídeňák stydět nemusí. :)

Africanus1

Africanus1 (hodnocení, recenze)

IQ Tiqe: Mrazivé to bude, minimálně díky podnebí.

TaanStari: Jo, taky bych to tak tipnul. Chtěl bych se mýlit, ale sázím 3:1 na to, že ten kdo to nakonec odskáče bude Bana, zatímco Olivia s Hunnamem v happyendu vyrazí bobovat na přilehlý svah.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Podle mě to vypadá hodně dobře, akorát mi vadí, že to zase vypadá podle šablony, zlý chlap na konci umře, zlá holka se možná napraví, možná půjde do vězení... Bylo by to dobré překvapení, ale pochybuju, že to bude jinak.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

deadman93: Jo, pravda, trailler neni nejslibnější. Čekal jsem nějaký mrazivý thriller, třeba trochu jako Hanna, ale to asi nebude.

 (hodnocení, recenze)

Trailer nic moc, ale film vypadá.... no nevim hraje tam Olivia Wilde, takže....!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Vypadá to velice zajímavě :-) Snad bude během tohoto roku i trailer, když za rok to má jít do kin :-)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Sourozenci (Bana a Wilde) na útěku před zákonem. Hunnam jako nedávno propuštěný vězeň, na kterého sourozenci narazí. Spacek a Kristofferson jako Hunnamovi rodiče.

Reklama

Reklama