Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jak já miluji klišoidní filmy, ve kterých někdo slabší v poslední sekundě porazí někoho silnějšího, navíc tím pomůže někomu potřebnému a ještě si přitom frajersky zahláškuje. To mám vždycky slzu v oku. Jenže tady se jedná o poctivě vyšpekovaného profesora, který předvedl v ringu opravdu věrohodný výkon pouze v prvním zápase, kdy dostal K. O. v první sekundě. Ty jeho další boje s vyrýsovanými holohlavými hovady byly spíše k smíchu, samozřejmě k tomu nechtěnému, protože skutečně uvolňující zábavný smích po pár úderech do hlavy dezorientovaně zabloudil do nějakého jiného filmu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se zasmál. Zbytek nestojí za řeč. Film je neuvěřitelně tuctový. Na počátku je drsný učitel, který vyměkne hudbou místního sboru a vydá se zrealizovat nezrealizovatelné. Tohle se děje pouze v amerických filmech. Samozřejmě nechybí nějaká romantická vsuvka. Brzy filmu dojde dech a člověk si bude přát, aby co nejrychleji skončil. 1* ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak som pocas tejto komedie premyslal o tom, z ktoreho filmu ktory som uz videl sa inspirovali tvorcovia, akurat ze to bola drama, kde sa ucitel kvoli peniazom, ktore potreboval zucastnoval na zapasoch a nakoniec som zistil, ze to bola sportova drama WARRIOR (2011) kde si zahrali Tom Hardy a ucitel fyziky Joel Edgerton, ktory sa kvoli financnej odmene zucastnovali na zapasoch proti sebe a najhorsie to znasal ich otec Nick Nolte. Lenze Profesor v ringu bola blazniva komedia a nebola o dvoch bratoch, ale len o jednom ucitelovi. Niektore zapasy boli vtipne, ako vobec aj niektore sceny, pretoze reziser Frank Coraci natocil hlavne s Adamom Sandlerom komedie, napriklad VODONOS (1998), PISEN PRO NEVESTU (1998) s Drew Barrymore, KLIK - ZIVOT NA DALKOVE OVLADANI (2006) alebo OSETROVATEL (2011) kde sa spolu s Kevinom Jamesom stretli v spolocnom filme pod taktovkou tohto rezisera. _________ Kevin James - (Scott Voss) +++ Salma Hayek - (Bella Flores) +++ Henry Winkler - (Marty Streb) +++ Greg Germann - (Principal Betcher) +++ Joe Rogan - (Hrá sám seba) +++ Gary Valentine - (Eric Voss) +++ Charice - (Malia) +++ Produkcia: Kevin James +++ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)

Reklama

Reklama