Reklama

Reklama

Recenze (18)

mondavi 

všechny recenze uživatele

3* za bezkonkurenční moderátorskou dvojci Klus-Farná. Většina našich samozvaných moderátorů by se mohla učit :) V. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

I když tato předávání u nás mají dost slabý režisérský základ, kdy se dělá trochu moc zbytečné omáčky okolo, tak letos to moderátorská dvojice, tedy naprosto bezkonkurenční Tomáš Klus a pro mě překvapivě dobrá Ewička (Ta holka nějak vyrostla, až se jednomu lejtka zapalujou), dostala do lepšího průměru... Díky Klusovým úžasným písničkám, lehkým narážkám a výborné hře se slovíčky a jmény se na to dalo dost dobře koukat a podle mě by už nikdy neměl tyto ceny uvádět nikdo jiný, pokud chtějí na ČT aby se na to aspoň někdo díval... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Předávání jakýchkoli cen v ČR končí většinou fiaskem, ovšem tohle tak špatné nebylo. Ewa Farna i Tomáš Klus opravdu překvapili - vezmu-li v podtaz, že s moderováním žádné zkušenosti neměli, tak se s tím poprali velmi slušně. Nic trapného jsme neviděli, ovšem někdy jsem se nudil. Každopádně lehký nadprůměr. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, co to je za debilní změny? Udílí se ty ceny za celej rok nebo jen za jedno konkrétní vystoupení? A jestli je tak důležitý je u toho slyšet na živo, proč paní Hegerová nemusí? To pak trochu ztrácí smysl, ne? A hudební čísla jsou pak taky trochu nuda, ráda bych si poslechla víc různých interpretů a ne ty stejné dokola. To mě přivádí k dalšímu bodu, to jsou akademici opravdu tak mainstreamový nebo u nás není víc než 6 interpretů? To pak nemusí být žádný Anděl, stačí Slavík, nač akademici? A moderátorská dvojice, Klusova nezkušenost a písně roztomilé, Ewino puberťáctví (ať už hraný nebo spontánní) docela trapný. A co měl být ten bílej rapper? Dobrá parodie. ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Není to narozdíl od Slavíka trapné. Vítěze neurčují diváci, ale odborníci, a tak cenu získá opravdu dobrá kapela nebo muzikant. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Osobně bych si představoval daleko větší show. Ale tvůrci to chtějí udržet patrně záměrně v těchto intencích, tedy jaké si rádoby nezávislé. Ale kšeft je to stále veliký, takže marně. ()

zekkx 

všechny recenze uživatele

Tak jestli vám už ani toto, za*raní čsfd pokrytci nestačilo, tak nevím. Skvělá, originální a hlavně vtipná moderátorská dvojice zabodovala na plné čáře a já se díky nim ani minutu nenudil. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

No treba oceniť predovšetkým asi celkový dojem . Spojenie týchto dvoch speváckych duší ako moderátorov malo u mňa úspech . Úplne to negovalo predchádzajúcich Andělov . Tomáš Klus je výnimočný zjav , len mi trošičku vadilo miestami až prílišné chcenie zaujať . Ewa Farná je už tiež "hotová" bytosť . Skvelé zapojenie video projekcie . Veľmi vhodné prepojenie toho všetkého dalo tomuto programu punc vysokej kvality ... ()

Tejca 

všechny recenze uživatele

Celé předávaní by se dalo označit za průměrné, ale díky Tomášovi a Ewě nebylo. Zpívané vstupy byly skvělé a jde vidět, že Tomáš je opravdu písničkářský talent. Ewu moc nemusím, ale má opravdu krásný a jedinečný hlas a oba celkově byli velice vtipní a pohotoví. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sa z toho stal komediálny muzikál, hlavne teda vďaka výbornému debutu moderátorskej dvojice Ewa Farna a Tomáš Klus. Dúfam, že v tejto moderátorskej kariére budú obaja pokračovať. Nič iné hodnotiť nebudem, pretože v tomto prípade sa ani takmer nič iné hodnotiť nedá. ()

heros.and.cons 

všechny recenze uživatele

Konečně se objevilo něco originálního, Klus je geniální textař a bavič a i když mi slečna Farná nikdy nebyla moc sympatická, tak hlas prostě má! :) Rozhodně nejzajímavější pojetí moderování v posledních letech. ()

JUK_JANA 

všechny recenze uživatele

Za poslední zhruba dva roky (2011-2012) podle mě jednoznačně nejkvalitnější předávání hudebních cen. Moderátorské duo Ewa Farna a hlavně Tomáš Klus tvořili základ chytré show. Původně jsem se na pořad koukala protože má oblíbená kapela Nightwork měla několik nominací, ale po tomhle pořadu jsem se stala i fanynkou Tomáše Kluse, dávno před tím, co se stal pro řadu lidí jen "zpěvákem jediné písně" a následně i Zlatý Slavíkem 2012. ()

Reklama

Reklama