Reklama

Reklama

Věšák

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 23x42 min

Kamera:

Josef Hruša

Účinkují:

Aleš Ulm, Kateřina Kaira Hrachovcová, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Jiří Sovák, Květa Fialová, Martin Dejdar, Marek Eben, Jiřina Jirásková, Petr Nárožný, Svatopluk Skopal, Jiří Lábus (více)

Obsahy(1)

Zábavný pořad je vždy věnován jedné známé osobnosti, která si na pomyslný věšák odkládá své zážitky, vzpomínky, životní zkušenosti a humorné i nostalgické historky. Pořadu se zúčastní i další známé osobnosti a i televizní diváci se stanou spolutvůrci Věšáku tím, že mohou zasílat protagonistovi pořadu své dotazy.

Jednotlivé díly:  1.-Vlastimil Brodský
2.-Stella Zázvorková
3.-Jiří Sovák
4.-Květa Fialová
5.-Martin Dejdar
6.-Dagmar Pecková
7.-Marek Eben
8.-Jiřina Jirásková
9.-Petr Nárožný
10.-Jolana Voldánová
11.-Jiří Lábus
12.-Július Satinský
13.-Václav Postránecký
14.-Iva Hüttnerová
15.-Štefan Margita
16.-Pavel Zedníček
17.-Pavel Nový
18.-Petr Kostka
19.-Milan Knížák
20.-Jiří Suchý
21.-Bolek Polívka
22.-Jiřina Bohdalová
23.- Miroslav Donutil (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k většině z hostů nutno konstatovat: V televizním studiu dominuje Věšák a řádně nevětraná televizní zatuchlina. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně moc nepovedlo. Takový pořad vyžaduje jako základní esenci humor; který zde prostě chybí. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dávno zaniklý pořad České televize ve kterém se ve 23 vydáních vystřídala celá řada předních českých a slovenských umělců a první problém tkvěl u průvodců pořadem, respektive Aleš Ulm ještě normál, ale Katuška Hrachovcová jak blbě hraje, tak ještě hůře moderuje. A do toho kolem dokola sedící publikum, které snad snědlo imbecilní kaši, jinak si nedovedu vysvětlit původ otázek, které vehementně kladlo hostu ve studiu, který na ty nemožnosti ještě našel smysluplné odpovědi. Nevím, přesně v čem byl smysl tohoto prudce zábavného a rádoby humorného výplesku, ale všechna čest, že jim tam do té nevalné úrovně šli přední osobnosti naši kultury. Hodně vody uteklo od posledního odvysílaného dílu a pokud si chcete připomenout, co to tenkrát běželo v prime time na jedničce, pak máte možnost každé všední odpoledne trávit s reprízami této talk show. Pokud ovšem chcete něco opravdu extra, pak vězte, že do toho má pořad daleko, a v takovém případě ho můžete pověsit na pomyslný věšák a nechat ho tam bez povšimnutí. Rovněž aktuálnost pořadu vzala za své, ale když něco bylo natočeno v minulém století, tak je nutno počítat s tím, že to zrovna současné nebude. Nejvíce bodů je tedy za legendy českého filmu, které sem zavítaly a nenudily. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama