Reklama

Reklama

Megamind: The Button of Doom

  • Slovensko Megamozog a vynález skazy

Z na pohľad úplne neškodne vyzerajúceho tlačidla sa vykľuje čosi, čo by mohlo znamenať koniec sveta, ako ho poznáme! :-) Byť ochrancom mesta Metro City musí byť nielen bez debaty úžasné, ale i nečakane skvelá zábava. To si aspoň myslí muž, ktorý sa stal jeho novým ochrancom – kedysi ukážkový zlosyn, no vplyvom nečakaných okolností dnes všetkými zbožňovaný superhrdina Megamozog! Tomu sa však nanešťastie hneď v prvý deň v novej funkcii podarí nechtiac spôsobiť nepredstaviteľnú katastrofu, keď po úspešnom výpredaji temer všetkých svojich rovnako brilantných, ako šialených vynálezov stlačí akési, na pohľad úplne neškodne vyzerajúce tlačidlo. Z neho sa totiž na ochrancovo veľké prekvapenie a úprimné zdesenie jeho verného Poskoka vykľuje spúšťač čohosi, čo by mohlo znamenať koniec sveta, ako ho poznáme – gigantický ničivý superrobot MegaMegamozog! :-) (TV Markíza)

(více)

Recenze (25)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,My new super-secret super-hero super-suit!“ Přídavek k Megamindovi působí spíš jako bonus k Době ledové plný skákání a létání. Jedná se jen o jednu akční sekvenci o zlikvidování jednoho přerostlého robota. Neobsahuje to žádné vtipné hlášky ani nadhled, které byly k vidění v původním filmu. To než takový bonus, tak raději žádný. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Poslednú dobu takýchto krátkych filmov k animákom vychádza dosť (napr. k Despicable Me, Ice Age či How to Train Your Dragon) .Megamind sa mi páčil a tento 16 minútoví kraťas je tiež dobrý.Síce to obsahuje len akcie mixované s humorom, ale k tým 16 minútam to úplne stačí. Vidieť to môžte tu: http://www.novamov.com/video/25h56ii26xmtm 80% - 4* ()

Reklama

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

O něco slabší odvar jinak naprosto geniálního animáku. Megamind mě totálně dostal a byl jsem schopný si ho pustit snad i 5x, jako žádný jiný animák. Kde jinde vám nakráčí animovaná postava na scénu za řízného zvuku AC/DC? Je fakt, že Button of Doom nedosahuje kvalitativně po stránce efektnosti, humoru nebo příběhu na hlavní film a při této zápletce by se asi slušela i o 5 minutek kratší stopáž. S drobným nadhodnocením dávám 4 * protože i tak podle mě pořád svým nápadem převyšuje valnou většinu kratších či delších animáků, udržuje si dobrou kvalitu animace a Megaminda prostě můžu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonusový kraťas z DVD s animákem Megamysl se nápaditostí nevyrovná třeba podobně cíleným briskním ořechovým dobrodružstvím šavlozubého veverčáka Scrata nebo promyšleným krátkým vychytávkám, které rozšiřují svět konkurenčního filmu Já, paduch. Megamind: The Button of Doom na druhou stranu slušně využívá postavičky mega hlavatého modrého padoucha a jeho geniálních vynálezů zkázy. Zábava na jedno zakousnutí. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných okamžiků tam bylo, ale jinak oproti celovečeráku bída. Za prvé, proč se probůh oblékal jak Metroman? Metrosign? Ale aukce zabijáckých zbraní byla parádní - Laser používat jen na barbeque. Další ze zábavných scének bylo hádání, co že to vytvořil za zkázu nebo hledání správného dálkového ovládání a jedna z nejlepších..rodiče dehydrovaní v malé kostky:D ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama