Reklama

Reklama

Megamind: The Button of Doom

  • Slovensko Megamozog a vynález skazy

Z na pohľad úplne neškodne vyzerajúceho tlačidla sa vykľuje čosi, čo by mohlo znamenať koniec sveta, ako ho poznáme! :-) Byť ochrancom mesta Metro City musí byť nielen bez debaty úžasné, ale i nečakane skvelá zábava. To si aspoň myslí muž, ktorý sa stal jeho novým ochrancom – kedysi ukážkový zlosyn, no vplyvom nečakaných okolností dnes všetkými zbožňovaný superhrdina Megamozog! Tomu sa však nanešťastie hneď v prvý deň v novej funkcii podarí nechtiac spôsobiť nepredstaviteľnú katastrofu, keď po úspešnom výpredaji temer všetkých svojich rovnako brilantných, ako šialených vynálezov stlačí akési, na pohľad úplne neškodne vyzerajúce tlačidlo. Z neho sa totiž na ochrancovo veľké prekvapenie a úprimné zdesenie jeho verného Poskoka vykľuje spúšťač čohosi, čo by mohlo znamenať koniec sveta, ako ho poznáme – gigantický ničivý superrobot MegaMegamozog! :-) (TV Markíza)

(více)

Recenze (25)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se Megamind stal ochráncem města, rozhodl se věnovat všechny své "zlé hračky" lidem Metro City. Nakonec mu zůstala jediná - tajemné tlačítko, o kterém sám neví co dělá. A tak se rozhodne jej vyzkoušet ... Takovéto kraťáky maj jednu výbornou vlastnost - a to je jejich délka. Průšvih je, když to autoři špatně posoudí, a místo dvacetiminutového kraťasu udělaj druhý (třetí, čtvrtý, ...) díl a natáhnou děj na hodinu a půl. Tady to naštěstí dopadlo dobře, a já se tu čtvrthodinku docela příjemně bavil.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Snad každý animák má v zásobě i nějaké ty své bratříčky. U Megamind ale nic moc. Kouzlo z filmu se trošku jakoby vytratilo. Nápad s tlačítkem není špatný, ale chtělo to trošku více prostříhat a udělat z toho nějakou 5 minutovou záležitost. Takto trošku tvůrci odpověděli na otázku zda-li by stálo za to vůbec uvažovat o regulérním druhém díle. Nestálo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Poslednú dobu takýchto krátkych filmov k animákom vychádza dosť (napr. k Despicable Me, Ice Age či How to Train Your Dragon) .Megamind sa mi páčil a tento 16 minútoví kraťas je tiež dobrý.Síce to obsahuje len akcie mixované s humorom, ale k tým 16 minútam to úplne stačí. Vidieť to môžte tu: http://www.novamov.com/video/25h56ii26xmtm 80% - 4* ()

predators 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že o třídu lepší svého celovečeráku. Tentokrát to bylo opravdu zábavné a z těch 16 minut se podařilo vytěžit maximum. Tak přecejen to tlačítko k něčemu bylo! 70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Netrvalo to dlho a opäť sa stretávame s postavičkami celovečerného animáku. Ku cti tvorcom je fakt, že aj na malej ploche dokázali dobre pobaviť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to milé jen opětovným nahlédnutím do megamindovského světa, jinak to nemá žádný vtip ani rozkošný sentiment původního filmu. /14. 3. 13../ ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných okamžiků tam bylo, ale jinak oproti celovečeráku bída. Za prvé, proč se probůh oblékal jak Metroman? Metrosign? Ale aukce zabijáckých zbraní byla parádní - Laser používat jen na barbeque. Další ze zábavných scének bylo hádání, co že to vytvořil za zkázu nebo hledání správného dálkového ovládání a jedna z nejlepších..rodiče dehydrovaní v malé kostky:D ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonusový kraťas z DVD s animákem Megamysl se nápaditostí nevyrovná třeba podobně cíleným briskním ořechovým dobrodružstvím šavlozubého veverčáka Scrata nebo promyšleným krátkým vychytávkám, které rozšiřují svět konkurenčního filmu Já, paduch. Megamind: The Button of Doom na druhou stranu slušně využívá postavičky mega hlavatého modrého padoucha a jeho geniálních vynálezů zkázy. Zábava na jedno zakousnutí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Pro mě nic než důkaz, že Megamysl byl spíš náhoda. Kraťas je jen ždímání již viděného (opakování vtipů i nápadů) s jedinou inovací (to tlačítko... tak nějak). Ano, je to milé... nic nevadí ani neirituje. Jen... je to zbytečné. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Bonusy sa zvyknú skôr nevydariť, ako aj tento konkrétny, no keď film pobaví ste radi za každú scénku navyše. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nic neříkající kraťas, který mi ale stejně připomněl jak velká škoda je, že se Megamysl nedočkal pokračování, nebo alespoň nějakého seriálu. Ten svět měl totiž rozhodně větší potenciál než třeba Monstra vs. Vetřelci. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,My new super-secret super-hero super-suit!“ Přídavek k Megamindovi působí spíš jako bonus k Době ledové plný skákání a létání. Jedná se jen o jednu akční sekvenci o zlikvidování jednoho přerostlého robota. Neobsahuje to žádné vtipné hlášky ani nadhled, které byly k vidění v původním filmu. To než takový bonus, tak raději žádný. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Celovecerny animak bol skvely a ani tento "kratas" v nicom nazaostava.Megamind je jedna z najvtipnejsich animovanych postav vobec. ()

Reklama

Reklama