Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Samantha si tentokrát prenajme izbu v dome mladej rodiny a snaží sa začať nový život, ale stále ju ovláda démon Kuntilanak, takže vraždenie pokračuje. Navyše sa ju snaží nájsť sekta uctievajúca tohto démona, aby jej dar využila vo svoj prospech. Veľmi slušné pokračovanie skvelej jednotky, aj keď neprináša nič nové. Nie je to už až také desivé, ale na druhej strane omnoho akčnejšie a krvavejšie, v záverečnej 20-minútovke nás čaká celkom pekný masaker. Záver je úplne otvorený a otvára dvierka pre záverečné pokračovanie, v ktorom sa tentokrát presunieme do džungle. Rozhodne sa naňho teším. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání od vyvedené jedničky, která byla založená na budování atmosféry. Začátek přesně navazuje na předchozí díl, akorát to s dětmi jsem nepochopil. Plusem je, že hlavní hrdinka zůstává po celou trilogii, ale pokus o akční scény šly naprosto mimo mě. Až na pár nelogičností byl závěr podobně děsivý jako u jedničky a velmi se těším na údajně nejlepší závěrečný díl. 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl kterej mě dost nebavil, sekta která se tu vyskytuje byla naprosto o ničem a ty herci proboha to byla síla sama o sobě. Hlavně ta vyšinutá kráva co ráda podřezávala no to bylo něco. Každopádně i celek mi nepřišel nějak uchvatnej navíc oproti zbylým dvou dílům ten film vypadá neuvěřitelně televizně až bych nevěřil že je to pokračování. Duch se objeví málokdy a nijak ani nevyděsí co se týká jeho strašení ale maska je teda perfektní a jde z ní strach. K té nemám výhrad a i Estelle vypadá moc pěkně, a celá poslední půlhodinka mě dost bavila ale to předtím byla strašná blbost která mě nebavila. Prostě nuda. Ale dávám 3* za tu poslední půlhodinu a za toho parádního ducha. ()

Reklama

Reklama