Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví

(seriál)
  • USA Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness (více)
Animovaný / Akční / Rodinný / Komedie
USA, (2011–2016), 30 h 43 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Mick Wingert, Kari Wahlgren, Fred Tatasciore, Stephen Root, Simon Helberg, Wallace Shawn, Diedrich Bader, Wayne Knight, James Hong, John DiMaggio, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Pandí jedlík Po se pod vedením svého učitele Shifua dokázal stát dračím bojovníkem. Nadále však musí rozvíjet své dračí schopnosti a bojovnost, protože domovskému Údolí míru hrozí další nebezpečí. Společně s dalšími mistry kung-fu, kteří se nazývají Pět postrachů (Opičák, Kudlanka, Jeřáb, Zmije a Tygřice) proto musí čelit nejrůznějším protivníkům. Animovaný seriál přináší další dobrodružství ze světa oblíbené filmové série Kung Fu Panda. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Rumbambule k tomuto seriálu (1)

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (2011) 

Neurazí, nenadchne - slabší odvar filmových přiběhů. V každém díle najdete vtip i ponaučení. Jen se nemůžu nějak vyrovnat s českými výrazy "mazáctví" a "pět Postrachů" - vnímám to jako ryze kladné hodnoty, ale ta slova samotná na mě působí spíš negativně. No jen detail, asi těžko se trefit do překladu něčeho, co má v češtině vícero možností, ale vlastně pro to ten správný výraz nemáme... ()

Reklama

Reklama