Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Sally Danvillové (Brooke White) byl do určité chvíle takový, v jaký vždy doufala. Nádherná a nespoutaná muzikantka a její manžel, pilot, (Joe Flanigan) se snaží svůj život prožít naplno, samozřejmě bez rodinných povinností. Ale jediný telefonát jim změní život. Naučí je, že život se nedá naplánovat. Sally se po tragickém úmrtí kamarádky stane opatrovnicí jejích čtyř dětí, z nichž jsou tři adoptovány ze zemí třetího světa. Jak rychle se mohou dva lidé naučit být dobrými rodiči? (Madison.Hope)

(více)

Recenze (7)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Klasický televizní film, který nepřináší nic objevného, zapamatováníhodného či zajímavého. Klasická zápletka, civilní herci (s alespoň příjemným Joe Flaniganem) a na komedii žádná sranda. To je v kostce vše, co Change of Plans může nabídnout. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

No, přiznejme si, že většina z nás se na film podívala hlavně kvůli Joemu Flaniganovi, který konečně získal pořádnou roli v samostatném filmu. Ačkoli jsem od filmu vůbec nic nečekal, Change of Plans mě hodně mile překvapil. Je to totiž úplně typická ukázka pohodového amerického rodinného filmu s jasně daným dějem a očekávaným koncem. Tady bych mohl končit, ale Change of Plans se v něčem liší a to jest, že svůj žánr film zvládá skvěle a ač je místy až absurdně happy, zručná práce se scénářem a pečlivě dávkované emoce dokáží hodně. Herecké obsazení je rovněž hodně příjemné, prakticky neznámé tváře mi byly hodně sympatické a rozhodně bych se nebál je obsadit i do dalších filmů. Většinou u snímků tohoto subžánru zívám nudou, ale "Změna plánů" mě nečekaně dost pobavila. Na televizní tvorbu dost dobré dílko! ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Rádoby dokonalé, plnohodnotně klišovité. Většinu času sice opravdu čekáte že se to už konečně přesune ze sekce "nemastné, neslané" do skupiny "No výborně!" ale ten moment nějak ne a ne přijít. Ale abych zase jen nebral a vůbec nedával, úplně bych to nezatracoval, potenciál by tu byl... ()

Harts 

všechny recenze uživatele

dokonalí lidé, dokonalá rodina, dokonalé vztahy, tolik dokonalosti, až úplná pohádka, ufff, tak tohle je americký sen dokonalosti ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Pohodovka s Joe-om :) Predvídateľné až to bolí, obohratá dejová niť obohatená o pár situácií a voilá... milé niečo, ale len raz. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který nás chytí za srdce, tedy snad někoho, ale u mě rozhodně ano, není to jen film o rodinných vztazích, ale poznání lidských hodnot a rodinných hodnot, postarání se o druhé, i když si to člověk sám nevybere, ale je k okolnostma k tomu donucen, a závěr? písnička byla super, ano mě se vše velmi líbilo ()

Reklama

Reklama