Reklama

Reklama

Jurassica

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 1999, 50 min

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Nulová úroveň Paleontologové nás zavedou do ztraceného zlatého města Eldorada v severozápadní Argentině, kde se pokoušejí najít stopy prvního dinosaura.

Skutečný Jurský park Vydejte se na fascinující cestu Severní Amerikou, jaká tu byla před 68 milióny let. Dále budeme hledat stopy krále džungle - tyranosaura Rexe.

Země zapomenutého času Záhadné stvoření Mokele Mobombe žilo v srdci Afriky. Vydejte se s námi poznat tohoto prchavého dinosaura.

Na konci světa Podívejte se, jak se dinosaurům podařilo přežít v nehostinných podmínkách v tuhých mrazech Antarktidy a spalujícího vnitrozemí Austrálie. (Animal Planet)

(více)

Recenze (3)

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Když pominu že se to jmenuje Jurrasica a hned první dinosaurus není z Jury ale pozdější Křídy. Překlad jména Tyranosaurus neni strašný ještěr jak tvrdí. A celkově ty informace jsou kolikrát dost podivný a z prstu vycucaný. (např. Říct o dinosaurech že to byli plazy může jenom laik.) Tak ty vizuální efekty tomu nasazujou korunu. Dinosauři co vypadaj jak kdyby je někdo udělal ve třicátých letech minulýho století. To není zrovna ideální zpracování dokumentu. Taky mě dost pobavilo to podání tak že dinosauři snad neexistovali nikde na světě mimo Severní Ameriky. Neustále tam dokola melou o Severní Americe a o zbytek světa se ani slovem neotřou. Holt všechno co se tenkrát dělo bylo pouze na území dnešní Kanady a USA… Kdyby jste to náhodou nevěděli, tak býložravý dinosauři. Označovaní jako Hadrosauři. Měli přilbice. Ne lebky nebo vrch hlavy. Ale přilbu. Fakt jsem se moc snažil najít něco co by mě přesvědčilo nedat odpad. No nepodařilo se. Snad jediný co drobet potěšilo byla kostra Velkého Ala. Známého ze seriálu Putování s dinosaury. Na tu jednu hvězdu to ale nebylo. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Buď už jsme zmlsaný, nebo je toho příliš na tohle téma, a nebo je to fakt špatné..Triky či animace špatné... ()

Reklama

Reklama