Reklama

Reklama

Recenze (5)

swamp 

všechny recenze uživatele

Asi jediný způsob, jak donutit Amíky koukat na něco jako podvodní dokument. Musí to být součást atrakce a ještě se známými postavičkami. Musím říct, že kterýkoliv dokument, který jsem viděl, byl zajímavější a krásnější. ()

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Povětšinou pohled z ponorky do prázdné vody na korálový útes s občasným se objevení některého účinkujícího z Hledá se Nemo. Zvukový doprovod je vystřihován ze zvukové stopy téhož filmu a do toho doprovázen dokumentárními kecy kapitána. Chápu, že to je atrakce a jmenuje se to podle toho filmu, tak je to z něj udělané, ale neshledával bych to jako krátkometrážní a dobrodružný snímek. To už by na ČSFD mohli hodnotit i video támhle Franty, co se vrátil z hor a natočil, jak se medvěd podrbal na zadku. Možná by to bylo i koukatelnější. Za mě 1/5 za nápad promítání v ponorce (5%). ,,Není nad pořádný animáky => můj osobní seznam". ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Z každého úspešného animáku sa ľudia snažia vyťažiť maximum, a inak to nie je ani v tomto prípade. Ako atrakcia pre deti to môže byť fajn, ale ako krátkometrážne video zachytávajúce túto cestu v Disneylande je to nudné a nič vám to nedá. 20 % ()

Reklama

Reklama