Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

mirekem 

všechny recenze uživatele

Tolik lidí dělá v čsfd a nechají projít takovejhle obsah, what a hell is? Kramerova vymazlená filmová lahoda si to jistě nezaslouží, rozhodně však doporučuju zdejším spolukomentátorům udělujícím méně než 4 hvězdy to zkouknout dvakrát, nebo aspoň dokonce, a to včetně titulek! To jsem se zasmál nejvíc, ale tim nechci shazovat propletenec příběhů, který stylově zapadaj vedle Amores Perros či Pulp Fiction, přesto je to jiný, originální a svěží. Jsem potěšen a pojďme to dotáhnout tam, kam to patří... Do červenejch čísel!!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Santa Klaus není Afroameričan.............. Mám rád "zhulený" příběhy, ale tady to vůbec nefunguje. Když se v podobných filmech lidi zhulej, chovaj se skoro až geniálně, zde je to spíš samí tupec. Jsou to idioti normálně a když se zhulej, jsou to zase jen idioti. CITÁT - Poznávám vás po hlase........... Dobrý, leč špatně zpracovaný scénář a celkem slušný hudební doprovod. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Už jsem zakopla o několik pokusů hrát si na Tarantina, jenže prakticky vždy to dopadlo špatně. Nejinak je tomu i v tomto případě. Pár krásně černohumorných momentů nemůže zakrýt roztříštěnost jednotlivých povídek a především jejich propojení. Výtečná je westernově laděná scéna před první volbou holičství. Kramerovi chyběl dostatek odvahy, aby předvedl práci s řemdichem, vystačil si s rybářskými pruty. A podobně nedotažených je ve filmu více věcí. Jediné, co mě po celou dobu zajímalo, jsem se nedozvěděla. Co vlastně v královském kabrioletu smrdí? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pawn shop chronicles velmi sarkasticky ve třech povídkách zobrazuje společenský ,náboženský a politický pohled na dnešní Ameriku. Má to promyšlený scénař, drsný černý humor, divné postavy ( v dobrém slova smyslu) a perfektní hereckou sestavu. Znepokojivě zábavná záležitost. Povídka č.2 mému srdci nejbližší. Co na to Tarantino ?? 80% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama