Reklama

Reklama

Pokémon - Black and White

(série)
  • Česko Černý a Bílý / Černý a Bílý: Opačné osudy / Černý a Bílý: Dobrodružství v Unově (více)
Promo
Japonsko, (2010–2013), 52 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Hisao Širai

Hrají:

Ikue Ótani, Mamoru Mijano, Aoi Júki, Rika Macumoto, Akeno Watanabe, Činami Nišimura, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Unšó Išizuka, Ai Kajano, Acuko Tanaka (více)
(další profese)

Epizody(142)

Velké Pokémonní dobrodružství začíná! Desetiletý chlapec Ash Ketchum z Oblázkového města si vybírá svého prvního Pokémona a vydává se na velkou Pokémonní cestu, která naprosto změní jeho život. Má za úkol získat osm odznaků od různých trenérů Pokémonů v různých městech a pak se bude moct zúčastnit Pokémonové ligy v Indigové nížině a vyhrát ji. Tím by se přiblížil o krůček blíže ke splnění svého snu, stát se Pokémoním mistrem všech dob... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (5)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový region, nové postavy a přátelé. Znalec Cylan je vcelku fajn a sympatická postava, ale dračí trenérka Iris je chvílemi dost otravná. Čím ale série vyniká je návrat Rakeťáků ke svému témnému řemeslu a konečně se zase chovají jako řádní padouši na úrovni ostatních gangů. Za úvodní píseň k Rival Destinies bod navíc. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodu "Jiskřivý zápas na stadionu města Nimbasa" považuju za nejhloupější zápas na stadionu za celý seriál. Přijít na 4. stadion s jedním Pokémonem a ve chvíli kdy je vyřazen přemýšlet, co vlastně dělat? Jako vážně? Nemluvě o tom, že většinu zápasu Ash jen čučí, jak jeho PKM dostává nářez a nezmůže se na žádný útok. Děsná série.. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ta klasika jako za časů Ashe, Brocka a Misty. Na druhou stranu jak jsem četl komentář k původním pokémonům, že to jsou jen létající šmouhy tak se podívejte na Best Whishes a ještě v HD k sežrání :) . 60/100 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama