Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff a Heather Bakerovci boli nejaký čas šťastne ženatí. V okamihu slabosti však Heather opúšťa Jeffa, a tým ho donúti samého vychovávať ich malého syna. O desať rokov neskôr sa prostredníctvom Boha Jeff a Heather opäť stretnú. Čaká ich odpustenie, zmierenie a prijatie Božej lásky do ich sŕdc. (barborasara)

Recenze (3)

sulimo odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak trapnej film, že je až škoda ho komentovat, protože už jsem ztratila dostatek času svého života jen tím, že jsem na to koukala. Tohle je snad vůbec jeden z nejdebilnějších filmů všech dob.....nekoukejte na to!!! ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu jsem našel jednu nesrovnalost. Pokud se dva nekřesťané vezmou, poté se rozvedou, jeden uvěří - mohou se opět vzít? Podle kazatele z filmu ne, protože Bůh "nedoporučuje" takovýto svazek. Zároveň jedním dechem dodal, že Bůh nenávidí rozvod. Můj názor (a nejen můj) je, že Bůh ne že nenávidí rozvod, ale neuznává rozvod, neboť si dva při oltáři slibují před lidmi i před Bohem lásku a věrnost až do smrti. Tzn před Bohem je s tou první svázán až do smrti (pokud se tedy podruhé ožení s jinou - smilní). Takže v tom směru jsem se s filmem trochu rozcházel. Na jednu stranu ji tím zákazem chtěli chránit. Na stranu druhou neměli právo se bránit odkazy na Boha, když v jeho očích jsou stále svoji... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

Tweetak 

všechny recenze uživatele

Na film tohoto stylu velmi dobří herci a jejich zahrání super. Na druhou stranu neskutečná americká slaďárna. Takhle to v životě nechodí. Sundávám za to jednu hvězdu. Jinak zahřálo na srdíčku, takže účel film splnil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama