Reklama

Reklama

Havajské prázdniny

  • Česko Krátké příběhy hraček: Dovolená na Havaji (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Woody a Buzz vedou skupinu hraček, aby uspořádaly pro Kena a Barbie havajskou dovolenou jejich snů – ale musí se uskutečnit v dívčí ložnici na Středozápadě v polovině zimy, protože Ken špatně spočítal dobu přípravy na cestu. (oficiální text distributora)

Recenze (56)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předfilm Aut 2, který mě pohříchu "zahřál u srdíčka" podstatně víc než zmíněný hlavní program. Tohle prostě funguje - aby taky ne, když je tu Ken za fňuknu, kterou ve skutečnosti je (jak všichni kluci vědí;)). Pobavilo stejně jako One Man Band u prvních Aut, takže 80%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pohodový kraťák, i když ne tak vtipný jako samotné díly. Ale všechno se holt do pěti minut vejít nemůže. Barbie a Ken byli bezkonkurenční!:) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tahle parta prostě neomrzí v žádném věku. Vtipné, hravé, nápadité...prostě Pixar válí i na ploše pouhých šesti minut. Dvojici Barbie/Ken a Španěla Buzze bych ale snesl i v daleko větších dávkách. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva to není. Sice můžeme vidět staré známé postavičky, ale minipříběh "jak udělat Kena šťastným" není nic moc. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ak by miesto nových Toy Story filmov začali nakrúcať dvakrát ročne také skvelé kraťasy, vôbec by som nebol proti. Hawaiian Vacation ako aj Partysaurus Rex ma svojou úprimnou akčnou "jedohubkosťou" bavili viac ako nabúchané Toy Story 3. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Výborná minipixarovská záležitost s ufňukaným Kenem a partou hraček, které nedopustí, aby přišel o svůj první polibek s Barbie. :D ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Po návratu z vlastní dovolené není nic lepšího, než si pustit tento exotikou nasáklý snímek z dílny Toy Story Toons, který vypráví o tak trošku nepovedené dovolené Barbie a Kena na Havaji. Malá lidská cestovatelka je totiž zapomněla doma a odjela uprostřed zimy na dovolenou k moři sama. Ostatní hračky, v čele s celovečerními hrdiny Woodym a Buzzem Rakeťákem, však dostanou výborný nápad, jak zhrzené zamilované dvojici dovolenou snů i přesto dopřát. Krátká pohádka na dobrou noc. Zaručen úsměv i ve spánku. I přesto, že má snímek pouhých 6 minut, náplní je bohatý na zážitky a dobrodružství, jako lecjaký havajský ostrov. Odzbrojující je metrosexuální a přecitlivělý Ken (dokonce víc než Barbie!) a i ostatní hračky z party nezůstávají, především s vtipem, pozadu. Aloha! ()

Reklama

Reklama