Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo inteligentná, aspoň sčasti, romantická komédia. Problém je v tom, že teda aspoň sčasti. Niektoré humorné vložky sú úplne zbytočné a film v podstate naťahujú na dvojhodinovú stopáž. Inak väčšina vecí tu má svoje opodstatnenie, Tomove "prepnutie" a návrat k prazákladom mužskej podstaty, pričom všetci v okolí to chápu ako jeho zlyhanie. Otázka, či môže byť žena mužom odporúčaná na lukratívne miesto aj kvôli schopnostiam a nielen vďaka kráse, i keď je inteligentná. No a celkom vtipné využitie montáže, keď ma tvorcovia nachytali na hruškách a dokázali, že aj opakovaný vtip môže byť stále vtipný. Škoda, že film nie je viac zomknutý a o oprostený o 10-15 minút omáčky, určite by som potom hodnotil vyššie. Pričom taký David Paymer nedostane skoro žiaden priestor. 70% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau, nuda od začátku od konce, kterou ani super Jason Segel nezachránil, protože si místo toho nechal narůst nechutný vous a nosil pletený svetr, který vypadal jak smoking a k tomu jedl lžící udělanou z kopyta jelena a pil z chlupatých džbánů vlastní medovinu. Neviděla jsem v tom žádný humor, vážně. Skončilo to opět strašně nečekaně, takže asi tak. Je fakt že ale ta svatba na konci byla trochu vtipná. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta Superkrálíka a Lady Diany z bodu A do bodu A je neúměrně dlouhá a příliš mi připomíná život na to, abych se přitom uvolněně bavil. Jenže má i pár poučení do života, která mi zatím jiný snímek nenabídl: 1. Nebudu vyzývat na souboj někoho, kdo přede mnou nechce utíkat, 2. Nenechám žádnou nymfomanku, aby mne usouložila do kómatu, 3. Při čištění kuše se přesvědčím, zda nemám v tětivě zapomenutou střelu. Já vím, že to není nic moc, ale když si vzpomenu na těch pár povedených vtípků s úmrtími příbuzných, tak to celkem šlo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč ten film nabral přes dvě hodiny? Protože tvůrcům nestačilo ukázat historku o seznámení jednoho páru jen jednou. A tak za chvíli uvidíte "rozkošného" králíčka a princeznu Dianu v každém střihu. Na to vemte jed. Ale to, co zaručeně neuvidíte, je dobrý příběh o páru, který se furt nemůže dokopat k oltáři. Hrozně plytká záležitost, u které znám s naprosto jistou určitostí, za jak dlouho opustí můj harddisk. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodavá komedie, ale rozhodně slabší než Kopačky a Dostaň ho tam. Navíc mi přijde, že 2 hodiny jsou na romantickou komedii zbytečně moc. Herci mě bavili všichni, až na pár trapných scének, které naštěstí střídaly ty zábavné a trefné momenty, ale není jich tam za tu dlouhou stopáž moc, což je škoda. Průměrné, ale ne špatné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)

Reklama

Reklama