Reklama

Reklama

V tátově stínu

  • USA Being Flynn (více)
Trailer

Nick Flynn je mladý spisovatel, který se pokouší najít sám sebe. Jeho otec Jonathan, který se prodírá životem po svém, neviděl svého syna celých 18 let. Až když přijme Nick práci sociálního pracovníka v útulku pro bezdomovce, nachází smysl svého osobního i pracovního života. Jednoho dne se zde náhle objeví Jonathan, který přišel hledat nocleh a útočiště. Pro oba je to přímý výstřel do skutečné a možná i společné budoucnosti. Přijme Nick vlastního otce a podaří se mu nahradit prázdné vzpomínky skutečnou budoucností? V tomto přesvědčivém snímku o neporušeném, a přesto velmi křehkém, poutu mezi rodičem a jeho potomkem podali Robert De Niro, Paul Dano a Julianne Moore neuvěřitelné herecké výkony. Scénáře a režie se ujal úspěšný Paul Weitz (Jak na věc). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Možná se tam občas něco úsměvného poví, ale film je spíše drama, což do komediálního žánru bych ho neřadil vůbec. ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

U De Nira asi plati stare zname, ze treba odist na vrchole slavy. Obavam sa, ze to ma uz daaaaavno za sebou. Teda akoze ten "vrchol slavy" ma za sebou. Prepasol vhodny moment. Tie jeho posledne filmy su horsie a horsie. Toto je uz fakt hnoj. Komedia ani omylom. Pocas celeho filmu anilen uskrn na sekundu, tak aka komedia? Fakt SKODA. Kedysi som to pokladal za znamku kvality, ked tam figuroval De Niro. Zial teraz uz je z toho uplny opak. Ked uvidim pri novom filme meno Robert De Niro, utekaaaaam kade lahsie. ()

Blackwolfik 

všechny recenze uživatele

Nezáživný film od první minuty. De Niro je dobrý herec, ale ten to fakt nezachránil. Tohle mě opravdu nebavilo, nebál bych se říct, že až sralo. Celkově odfláknuté! Dávám 3/10. ()

Necrophobic 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro utáhne jakýkoli film. I kdyby jen kvůli němu 75% .Ale drama to není rozhodně špatné, nicméně bez něho by spadlo do podprůměru . ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Nebýt DeNira, byl by ten film obyčejný feťácký brak. Díky němu zde mluvím o vcelku záživném dramatu. Ano všechnu pozornost na sebe bere Róbrt. Nebylo to na škodu - ba naopak. PaulDano je jen dětský pěšák. Ale je velkou škodou doslova zazdít takové drsné téma. Nicméně 55% ode mě dostane. V tátově stínu stojí za to číst, stojí za to ho vidět, stojí za to si z něj něco vzít. ()

Ivett.Motion 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl slabý odvar nejen pro Roberta, ale také pro Dana. Chvílemi umí dojmout, má ale takovou rušivou atmosféru a skoro bych řekla, že je ten film nemastný neslaný. Neděje se tam vyloženě nic dechberoucího. Avšak ne vždy musí mít film šílené zápletky, aby byl dobrý. A tenhle film je dobrý, jen mohl být lepší. Obzvlášť s Robertem v obsazení. Právě Robert a Dano jsou jediný důvod, proč si u mě film získal 3 hvězdičky a ne 2. ()

Reklama

Reklama