Reklama

Reklama

Pečeme s láskou

(pořad)

Obsahy(1)

Oslaďte si život se špičkovými cukráři Vladimírem a Tomášem Kroftovými, kterým asistuje řada celebrit. Pořad Pečeme s láskou vysílá TV Barrandov. (Paity)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ani tento pořad není na csfd populární. Je to divné, protože jak název napovídá, tak se snaží vystupující péct s láskou, ale jsou za to ohodoceni trapně. Asi umí, ti co je hodnotili dobře vařit a bez lásky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už je tady zase, tlustý jako prase…přesně tak se v jednom z mála dílů, které jsem viděl, uvedl sám Martin Zounar častý host Jitky Němcové. Jako některé výtvory byly oku lahodící a sbíhaly se i sliny, ovšem když se před kamerou objevila uznávaná Mirka van Gils Slavíková bylo po chuti. Péct ona určitě umí, ale mluvit do kamery moc ne, aby si člověk vzal naslouchátko…Objevilo se tu i několik dalších celebrit – já ale viděl ještě jen díly s Kobzanovou (která ráda žere, ale je pořád štíhlá), Tesaříkem a Uzlem… ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Sleduje to moje babička, nesmí jí uniknout ani kousek z dílu. Občas mám tu "čest" zhlédnout to s ní. Takže cílová skupina jde absolutně mimo hodnocení na CSFD. Přesto si však ani já neodpustím trochu rýpnout, protože tak často u toho vyvrátím oči v sloup, že se to nedá ani spočítat... Nic pro mě:) ()

Reklama

Reklama