Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

quiz 

všechny recenze uživatele

Cit: "Nadprůměrnou sledovanost až do posledního dílu vysílaného toto pondělní večer si udržela reality show "Farmář hledá ženu" na televizi Prima. Jde tak o jedinou premiérovou novinku Primy letošního jara, která skončila vyloženým úspěchem. Finálový díl Farmáře vidělo v pondělí od 21:20 hod. průměrně 720 tisíc dospělých diváků, což Primě zajistilo podíl 20,13 procenta. V mladší cílové skupině diváků od 15 do 54 let tento díl Farmáře vidělo v průměru 419 tisíc diváků při podílu 21,55 procenta" - konec citátu. Pokud už se rozhodnu, že budu sledovat "REALITY SHOW" s názvem "FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU", tak nepředpokládám (v rámci daného žánru), že tam budou "vidláci" a "kravky" diskutovat v holínkách o Bergmanovi, ale že to bude pouze a jenom o tom, na co který ten národ stačí - tedy...3/4 milionu českých "buranů" se výborně bavilo a byli mezi nimi i univerzitní profesoři. Nikdo se za to nestyděl a nestydí a ani si není třeba dělat alibi - abych snad nevypadal jako úplný blb při určitém počtu hvězdiček - "..sice pobavilo, ale bylo to tak blbé (nebo právě proto)". Souhlasím s těmi co napsali.."nejlépe sledovat ve dvou, popř. více lidech". Zatleskal jsem i když občas tomu smutku a je mi úplně jedno, proč se toho dotyční zúčastnili. Formálně dobře odvedená práce (anglická licence - 2001), celkem vysíláno v 18 zemích světa včetně USA, Austrálie, Jižní Afriky...a Něrgešová mile překvapila. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Asi jediná show, kterou sleduju více méně pravidelně. Taková ta guilty pleasure jak se říká. Možná bych tím pádem měla dít více než jednu hvězdu, ale ono to na víc není, i přes mou přízeň. Tady je výhradně o to se pobavit jeden večer nevnímat nic jiného než tu stupiditu některých soutěžících, u jiných navíc se pořádně znechutit a kroutit hlavou nad tím, jak se k nim někdo mohl přihlásit (a radši opominout, že se vůbec někdo do toho dal :D ). Prostě vtipná show jednoduchostí zúčastněných a to, jak se to občas bere až moc vážně (což se nedá říct o slovenské verzi, kde ten chlap co to namlouvá dělá fakt boží práci, na takovou se musí vždycky těšit.) ()

Reklama

K.e.a.n.e.80 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikajicí sonda do hlubin vidlákovi duše, aneb jak to vypadá, když je někdo nepoužitelná jitrnice. Paní Jana, paní Mirka, paní Dagmar a dalších dvacet žen, které mají vyhlídku na seznámení s nějakým mužem naprosto nulovou, se pere o ukázkovýho chudáčka, který ve svých čtyřiceti letech ješte neviděl kozy, snad kromě těch, co se mu prohánějí na polorozpadlém statku. Výborná věc. A když do toho všeho vstoupil nesmělý katolík Jirka, hodnocení bylo jasný. ()

gipper 

všechny recenze uživatele

Ideální pořad po náročném dni, kdy se sejdeme se spolubydlama v obýváku a stihneme vyřešit nejen vztah Vlastíka s Lenkou, ale i zážitky našeho dne a úkoly do školy. Sice to není kdovíjak velkodušný, ale nápad to má a dokonce se i zasmějete : ) Zatím jsem zkoukla tři díly a musím se přiznat, že svým způsobem mě to pořád baví. ()

Loganberry 

všechny recenze uživatele

Jakej zas, lidi, odpad!? Jaká to nirvána a pocit životního naplnění zavládly v našem domově po zjištění, že šukatér Hájek Adrianu nejomže neopustil, ale dokonce i oplodnil podruhé! Jaké to blaho! Tento pořad nám zpříjemňuje šeď ubohého života v Británii svým rurálnem, rustikálnem a tradiční lidovostí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama