Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Krásný slet několika dojičů, truhlářů, opravářů a podobných nespolečenských kreténků, kterým bohužel u televize dělala společnost maximálně láhev piva, a tak se po třiceti letech rozhodli, že se přihlásí do skvělé reality show, páč by jim z toho mohl kápnout i nějaký ten penízek a konečně by našli spřízněnou duši. Kdybych hodnotil vážně, tak je to jasný odpad, ale já jsem se u každého dílu opravdu upřímně bavil! Už jen čtení dopisů od tajných obdivovatelek: „Já chci chlapa, který bude smrdět potem" atd. mě vždy rozesmálo víc, než jakákoliv komedie či sitcom, bez legrace! Je mi líto, že už je konec :-). 10%. ()

rischa65 

všechny recenze uživatele

teisan-naprosto přesně, souhlas. Ten pořad má svoji cílovou skupinu a pokud ho večer sleduje 3/4 miliónů diváků, pak TV-reality plní svůj účel-jestli se nepletu. Navíc název jasně napovídá, o čem a o kom pořad bude, proto nechápu některé zdejší náctileté intelektuály (s hubou mastnou od vepřového řízku z farmy) a jejich duševní onanie nad tímto bezproblémovým, neškodným seriálem s velmi krásnou a příjemnou L. Něrgešovou. ()

Reklama

K.e.a.n.e.80 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikajicí sonda do hlubin vidlákovi duše, aneb jak to vypadá, když je někdo nepoužitelná jitrnice. Paní Jana, paní Mirka, paní Dagmar a dalších dvacet žen, které mají vyhlídku na seznámení s nějakým mužem naprosto nulovou, se pere o ukázkovýho chudáčka, který ve svých čtyřiceti letech ješte neviděl kozy, snad kromě těch, co se mu prohánějí na polorozpadlém statku. Výborná věc. A když do toho všeho vstoupil nesmělý katolík Jirka, hodnocení bylo jasný. ()

HennessyVSOP odpad!

všechny recenze uživatele

Galérka zjevů, která se pojí s dost dementní koncepcí seznamovacích reality show. Kdyby aspoň lidi co do té show lezou byli normální (což se dost vylučuje), a ne různý degeni s poruchami řeči, odulými pysky a dalšími hříčkami matky přírody. Není to o nic lepší ani horší než jakékoliv ostatní reality show co jsem měl zatím čest potkat během krátkého průchodu obývákem či na návštěvě u tchýniny maminky, čili odpad. ()

Loganberry 

všechny recenze uživatele

Jakej zas, lidi, odpad!? Jaká to nirvána a pocit životního naplnění zavládly v našem domově po zjištění, že šukatér Hájek Adrianu nejomže neopustil, ale dokonce i oplodnil podruhé! Jaké to blaho! Tento pořad nám zpříjemňuje šeď ubohého života v Británii svým rurálnem, rustikálnem a tradiční lidovostí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama