Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární právnička Jennifer po celý svůj život bojuje za spravedlnost, ale svou osobní bitvu se smrtelnou nemocí prrohrává. Její jediná naděje na přežití je transplantace ledviny, ale je na čekací listině hluiboko pod čarou. Její manžel Greg jí chce zoufale pomoci a setkává se s uhlazeným James Duranem, který jim prodá za 100 tisíc dolarů soukromý ledvinový transplantát na jeho klinice v Mexiku. Zatímco Jennifer se po transplantaci uzdraví, její dárce Rosalita Martinez nežije, aby řekla, jak to bylo.. Zatímco příběh sleduje dění od chudobných ulic Mexika až po vyšší společenské třídy sousední Kalifornie , Greg a Jennifer, s pomocí opatrného detektiva Cornella, podnikají kroky, aby dosáhli spravedlnosti pro vraha Rosity a zastavili černý obchod s lidskými orgány.Tento napínavý thriller z lékařského prostředí vnáší světlo na temný svět obchodu s lidskými orgány. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Dost americky a (tim pádem) nesmyslny, předvidatelny a televizní. Vypadá to jak epizoda ze seriálu. Když se nad tím ale člověk zamyslí, tak ten černej trh neni zas tak špatná věc... Ale polemizovat o morálních aspektech obchodu s orgány, to nemá cenu, protože dycky se najde někdo, kdo tomu rozumí líp (většinou nějakej vůl). Každopádně tohle je pěkná sračka, s blbejma hercema, ale ještě blbějším dějem... ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Začátek začal "pěkně",nemocná holka, nikdo jí nechce pomoct atd. Najde se skupinka lidí, kteří jí pomůžou. Holka se uzdraví a najednou jí strašně zajímá, od koho orgán dostala a proč ta dárkyně umřela. Ve skutečnosti by byla ráda, že žije. Svět je hnusnej - bohužel! Tohle je divný :-( ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Vážné téma se slušným začátkem, ale s pokračující stopáží vylézají nelogičnosti jedna za druhou...chování hlavních protagonistů po dobrovolně podstoupené nelegální transplantaci je fakt švihlé. A na závěr "lahůdka" ve formě divoké přestřelky v kostele, při které se nikomu nic nestalo a hlavní střelec ihned po zatčení propuštěn na svobodu...to jsem fakt nepochopil... ()

Reklama

Reklama