Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pagafantas (z latinského pag-fantas): přídavné jméno popisující mužský subjekt, jenž je neustále terčem posměchu. Důvodem je jeho přesvědčení, že má plnohodnotný vztah s ženou, která ho však považuje jen za kamaráda a nechává si od něj platit pití. Chema, aniž by si toho byl vědom, se brzy stane největším Pagafantas v historii lidstva. Chema vlastně obrátil celý svůj život naruby v naději, že bude milován ženou svých snů. Právě se po šesti letech rozešel se svou přítelkyní Elisou a nastěhoval se zpět ke své matce. Má v úmyslu dělat vše, co během posledních šesti let nemohl. Jenže všechny jeho plány se změní během jedné noci, kdy potká Claudii, rádoby argentinskou kadeřnici, jež právě přijela ze Španělska. Je krásná a je s ní legrace. Nejlepší ovšem je, že ve Španělsku nikoho nezná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sympatická španělská komedie s loosery nejtěžšího kalibru. Španělskej humor mě mimochodem fakt dostává. Tohle není úplně ten typický bouřlivácký humor, ale je pravda, že některé scény jsou fakt super. Celkově mě překvapil zvířecí humor, kterým se prezentují. Styl kobra na začátku filmu mě například brutálně odrovnal. Fakt jak ze života. Do toho pandí objetí a kopa dalších zvířecích srovnání, že jsem z toho měl hlavu v pejru. Kromě zvířecího humoru tady je ale ještě ženský humor, a ten už mi zase až tak vtipný nepřišel. Dokazuje totiž, co zamilovanej kluk je schopnej pro holku udělat a ne vždycky to dopadne dobře. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hned ten úvod mně odrovnal, prej "styl kobra" :D Osobně si myslím že styl Kobra uskutečnila alespoň jednou v životě většina frajerů, sám já jsem ho taky zažil a že bych si pak připadal jako velkobůh to se teda věru říct nedá. Španěláci maj na poli humoru nedostižnýho krále, Bouřliváka, nicméně pokud se jen trošku odvážou dokážou natočit i další parádní uvolňovačky, jako třeba tady ten film. Není to přímo HA HA HA efekt, ale prostě ten úsměv na tváři, ten tam je od začátku až do konce a to je hlavní. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama