Reklama

Reklama

S.O.S.

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Odpolední, tříhodinová hitparáda ve společnosti populární, rockové a jiné muziky. Uváděno Bořkem Slezáčkem a Pavlem Andělem. (MJMilan)

Recenze (11)

PKD 

všechny recenze uživatele

To byl prostě super náhul. To II. stálo za to. To III. si dnes, neumím představiti. Tohle a Musiblock bylo the best u nás vůbec. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Ve své době jediný inteligentní pořad o hudbě, co měl nějakou úroveň a pouštělo se v něm spousta kvalitních videoklipů. Za zmínku také stojí vtipně otrávený projev Bořka Slezáčka. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Také pamatuju Sosákovu pětku, hudební pořad bývalé stanice Premiéra TV. Sice jsem to sledoval jen občas, ale na některé VHS bych ještě měl mít z S.O.S nahraný videoklip Michaely Paštékové "So mnou nikdy nezostárneš". Z nostalgie dávám 1 *, jinak tam běžely vesměs stejně západní braky jako v Esu, i když zde alespoň občas o něco méně komerční a taky mám dojem, že se tu objevilo i víc tuzemské hudební scény. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak rád jsem odpoledne na tento pořad koukal. dostávaly se sem i velmi kvalitní klipy. Se současnou produkcí na hudebních kanálech tento pořad vyhrává na celé čáře. Od té doby uznávám i Pavla Anděla.... ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rád výborné rockové klipózy. Moderátoři Anděl a Slezáček měli úroveň. Video zapnuto, kazeta nachytána a stačilo jen číhat a zmáčknout REC na vytipovaný klip. Jó, to byli časy. 6/10 ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad, kde se dalo narazit i na hudbu z tvrdšího rockového (ba i metalového) ranku. Poprvé zde na sebe upozornil Pavel Anděl, který se v pozdějších dobách stal asi nejvýznamnějším propagátorem nejhoršího pseudohudebního balastu, a to nejen z pozice moderátora, ale též dramaturga. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu se vystřídalo spoustu lidí. Sosákova pětka, nevím, kde je mu konec, Pavel Anděl, dokonce prý i Leoš Mareš. Pro nás to bylo něco nevídaného, pořad, kdy chodili tři hodiny klipů, mezi kterými byly jak nové,tak staré klipy a chodily od začátku do konce a ne jak v medůze nebo esu, kde je sestřihali. Škoda, že tento pořad prima zmrskla později jen na hodinu a později jej zrušila zcela. ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Dangl, SKlár, Pomajbo a Polnišová- to bola partia, ktorá vedela vždy perfektne pobaviť.. j dnes ked sledujeme v telke reprízy alebo si pustíme na youtube videa tak sa na tom dá naozaj perfektne zasmiať ()

Maatess 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný hudbební pořad, který nebyl jen hudbě. Poslouchat moderátory mohla býti někdy vážně sranda :) ()

Reklama

Reklama