Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezproblémové přátelství zpravidla trvá tak dlouho, dokud je neprověří zátěžová situace. Přesvědčí se o tom i hrdinka tohoto příběhu, která se v těžké životní situaci obrátí na své kamarádky, když odhalí manželovu nevěru, ale s překvapením zjišťuje, že je obtěžuje už jen vyslechnout ji, natož pomoci. Režisér Štefan Uher však nedospěl dál než ke zjednodušující, zbanalizované historce, která není s to postihnout niterná dilemata, nepomohlo mu ani obsazení dvou oblíbených českých hereček. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserne nudna normalizacna konverzacka s Milkou Zimkovou /Pasla Kone na Betone/ a slvensky rozpravajucou Helenou Ruzickovou /Vsichni Dobri Rodaci, Ecce Homo, Homolka/. Nedopozeral som nedalo sa. 15 % ()

garmon 

všechny recenze uživatele

Je to také múdré, až je to takisto ještě aj blbé. Nádherná krajina kolem Dunaje a kamera vůbec. Předabovaná Růžičková je náhodou výborný nápad - s jejím hlasem by laskavou matku osmerčat asi neuhrála. Ale scénář nejde do hloubky a je značně černobílý. Ze začátku jsem byl urvaný ze soundu Vargova Collegium Musicum (dělal hudbu). Pak mě ale začal fest prudit - ústřední motiv je taky taký múdrý... Rideau de fer. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Zapomenutíhodná věc. Nesnesitelný Emil Horváth plus slovenský dabing Heleny Růžičkové a Reginy Rázlové pohřbívají režisérovu snahu navodit atmosféru o deset let dřív. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama o přátelství a trápení. Myslím, že obě české herečky svou roli zvládly na výbornou a přestože paní Růžičková byla předabována, na kvalitu filmu to vliv nemělo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ponor do duše hlavnej hrdinky, ktorá je konfrontovaná s manželovou neverou a napokon kamarátkami, o ktorých si myslela, že jej morálne pomôžu. Brilantne napísaný scenár je prevedený do skvelého obrazu kamery podporený precíznou réžiou. Z hercov by som vyzdvihol Helenu Růžičkovú ( nahovorila ju Eva Krížiková ) vo vedľajšej úlohe, ktorá podala vynikajúci výkon. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Nakrúcalo sa v Bratislave a obci Tomky. (dyfur)

Reklama

Reklama