Reklama

Reklama

Tak trochu zombie

(festivalový název)
  • Kanada A Little Bit Zombie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Celovečerní filmový debut Caseyho Walkera převrací základní klišé zombie filmů o nemrtvých jako bezcitných bestiích, lačnících po lidských mozcích, a názorně ukazuje, že i nenasytný zombie může žít jako spořádaný občan a manžel. Naivní HR manažer Steve vyráží se svou snoubenkou Tinou, sestrou Sarah a jejím manželem Craigem na víkend na chatu. Mají v plánu doladit poslední přípravy svatby. Po kousnutí komárem, který přiletěl z nedaleké vesnice, kde propukla epidemie nemrtvých, se ze Steva stává zombie, ale ne úplně, jen tak trochu. Ani jeho nově nabyté choutky mu však nezabrání, aby se snažil chovat slušně. Kde ale sehnat čerstvé mozky? Může být zombie vegetarián? Zatímco Steve a jeho nastávající řeší, jak se vypořádat s touto společensky poměrně nevhodnou situací, na stopě je jim Max, nelítostný zabiják zombiů s upilovanou brokovnicí přes rameno a sexy asistentkou po boku. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (15)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Áno, zombie..nechutných...bezcitných..lačnících po mozcích..na chatu..kousnutí..epidemie nemrtvých...a kecy a ještě kecy. To snad ne. Tahle mimózní spatlanina nemněla nikdy uzřít světlo . Krypoidní báchorka o ničem, a přitom definuje filmovou skázu , kterou ukládá do kni-hovny nejblbších 1000 filmú, které nesmíš vidět pokud chceš dústojné zestárnout. Ty krávo, ti pobudové mněli být lační po mozcích ještě před tím, než se navlékli do téhle maškarády voe. A tohle se pouští ve Varech ?! Pak je doba sakra zlá. Holt ta krize nepopustí. Že jo ty voe, tak trochu zombie...! Ty Vary jsou mimo těch rusáckých sráčurakú asi fakt out of control. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně nudná, trapná, nevtipná kokotina, která si ani nezaslouží takto dlouhý komentář... V Karlových Varech museli v roce 2012 totálně zešílet... ()

bassator 

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - MIDNIGHT SCREENINGS - Půlnoční filmy (A Little Bit Zombie / A LITTLE BIT ZOMBIE / Tak trochu zombie) - Pokud Vám nesedne ani hlavní hrdina ani příběh tak z toho vznikne toto... - 3. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 25% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Tak trochu zombie“ není skvělá zombie komedie, ale vzhledem k tomu, co v této oblasti většinou jde ven, je to pořád to, co je trochu lepší a čemu se dá zasmát. Líbí se mi, že se snímek snaží nezastavit a pořád se dění posouvá. Tohle je dobře a je pak pravděpodobnost, že to celou stopáž dokáže udržet divákovu pozornost. Možná zajímavější herci a bylo by to ještě o něco lepší. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem od filmu přesně to co jsem chtěl a to jednoduchou zábavu. Plno scének mě fakt pobavilo ať už to byly ty po zjištění že zombie necítí bolest nebo rozhodování jak vyndat mozek další plus jsou také fakt pěkné herečky takže vypnout nemít velká očekávání a jen se bavit. 60% ---- 6/10 IMDb ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu trapárna! Myslel jsem si,že to bude zábavné béčko u kterého se budu bavit a né nudit! Film místy působí tak trapně a nevtipně,že je mi těch herců až líto. Na druhou stranu... viděl jsem horší zombijácké filmy. Jediným plusem jsou ty dvě holky co tam hrajou. Jinak to stojí za hov..! 5% ()

driverx 

všechny recenze uživatele

Film byl uveden na 47. rocniku MFFKV jako pulnocni projekce. Pokud si pred promitanim date par piv a vypnete mozek, muzete se nad touhle blbosti velice dobre bavit. Hlavne v tom nehledejte velke umeni. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších zklamání letošních Varů.Hodně jsem se těšil,ale film byl místy tak trapný,že jsem se styděl i za jeho tvůrce.Je mi jasné,že od půlnočních projekcí nelze čekat něco hlubokomyslného,chodím na ně z důvodu odreagování se a pobavení,ale to bylo na mě až moc! ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Oddychová zombie komedie, která Vám dá přesně to, co od ní čekáte. Barevné záběry, přehrávající herce představující nepříliš prokreslené postavy, komáří zombie a samozřejmě mozky. Film, který Vaši mysl provoněnou bylinkami pohladí laskavým humorem a nenáročnou zábavou. 70% ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, ktorá obracia celý zombie svet na ruby. Ak divák prijme pravidlá tvorcov toho filmu, môže sa baviť priam kráľovský, ak však má svoju predstavu o nemŕtvých mŕtvych a bude sa jej tvrdošijne pridržiavať, bude filmom skôr pobúrený. Treba mať však na pamäti, že toto je je iný, filmový svet, ktorý má vlastné pravidlá. Veď ani pri Forestovi Gumpovi či Spidermanovi nikto nešpekuluje, že takto to fungovať nemôže. Navyše, v druhej rovine, film nastavuje zrkadlo našej doby, plnej kde akých netvorov, dobe, kde často krát sú tými najľudskejšími práve tí odstrkovaní na okraj spoločnosti, tí, o ktorých by si to nikto nemyslel. A tak aj v tomto filme je jedinou bytosťou, ktorá má srdce (aj keď mŕtve) na tom správnom mieste, práve zombie... ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Chápu, že nezasvěcenému divákovi bude film připadat jako naprostá pitomost, ale fanouškům odchovaným TROMou připadne jako veledílo. Být nakažen zombie komárem je smůla, být navíc zbabělá měkkota je dvojitá smůla, ale naštěstí jsou tu akční přítelkyně a sestra, které zachrání situaci. Film plný praštěného humoru a absurdních scén (nezapomenutelný řezník) asi nikdy nebude klasikou žánru, ale rozhodně pobaví. Pozvěte pár fandů, nachystejte nějaké pivo, počkejte do půlnoci a do toho! ()

Reklama

Reklama