Reklama

Reklama

Interpelace

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ekonom, moderátor a příležitostný herec Tomáš Sedláček v přímém přenosu debatuje s osobnostmi veřejného života na Nové scéně Národního divadla. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Docela se mi to zamlouvalo, politici a jiné osobnosti tak jak je neznáte, netradiční pojetí a vůbec forma celého projektu, dobře volené otázky od diváků doma, třeba prostřednictvím netu či přímo v divadle, to vše se žive a v přímém přenosu z prknech slavného ND. Významnou roli v pořadu hrají i bloggeři z aktuálně.cz za oponou. Sedláček opět před kamerou. Hodnoceno za díl s mimořádně silnou a zvučnou sestavou; Bártou, Zemanem, Hřebejkem a právničkou Samkovou. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Dvě Interpelace jsem viděl naživo přímo na Nové scéně Národního divadla, kam jsem se šel podívat na známé tváře z televize. Naživo je to nesporně zajímavější než v telce, kde by mě to asi moc nezaujalo. Lze k tomu mít spoustu připomínek, ale Sedláček není žádný hlupák a dobře ví, co dělá, smysl to proto určitě má. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tomáš Sedláček je v roli moderátora překvapivě nevýrazný a celkový dojem tak posouvá hodně dolů (mimochodem je to mladý zrzavý ekonom, nikoli starý herec, na kterého odkazuje zdejší link). ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu jsem si zapamatoval hlavně hodinové píárko Mirka (Dušína) Kalouska, "spravedlivého" Špidlu a neinteraktivní interakci s diváky a blogery. Taky škoda, že apolitičtí hosté nedostali/si neuzmuli víc prostoru. Jinak nápad to není úplně blbej, takže dalšímu dílu dám ještě šanci, ale tu uměle naroubovanou tykačku by si mohli pro příště odpustit. Druhý díl: tykačka byla odstraněna, přesto jsem lepšího dojmu nenabyl. Chvílemi mi dokonce bylo až trapně (hlavně kvůli chudákovi Hřebejkovi, kterej tam byl skoro do počtu... podobně jako sám moderátor). Nebýt tradičně vtipnýho Zemana, tak bych to asi ani nedokoukal. Třetí díl: jednoznačně zatím nejlepší díl. Možná díky tomu, že tu nebyl žádný politik. Celkově výběr hostů (až na paní z E&Y), který by se dal shrnout jako Ladislav Jakl vs. Pravda a láska, byl zajímavý. Sedláček navíc začal konečně trochu moderovat diskusi (bohužel nikoliv neutrálně, což se ale samozřejmě vzhledem k Jaklově přítomnosti dalo čekat). ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Obstojný pokus o inteligentní pořad. Moderátor není špatný, jen se trošku hledá samotná forma pořadu. Ta by se měla ustálit např. na stejném počtu hostů nebo směru diskuze. 55%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tomáš Sedláček usedl na své elektorkolo a dojel na Kavky. Svým sportovním výkonem se ale asi na tolik oddělal, že už mu nezbylo na to, dělat tento pořad alespoň trochu slušně... ()

Shizuo 

všechny recenze uživatele

Jako show je to hrozný a nevkusný a jako politicko-společenská diskuze je to docela nezajímavé. U druhého dílu stejné chyby a stejná rozpačitost jako u prvního. ()

Reklama

Reklama