Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrtelně nebezpečná infekce se začne šířit okolními lesy, městy, státy... A šance na přežití jsou opravdu mizivé. Osud malé skupinky přeživších, kteří se s tímto neznámým virem vyrovnávají po svém, je trošku více drastický, než by někdo očekával. Ale takový je život a pokud chtějí přežít, udělají pro to cokoliv! (Rodriguez)

Recenze (18)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Madsen je už pradávno zárukou nekvality. Tu to zapichol - prečo ?. Na Erica nikdy mať nebude ale Tarantino ho nabudil. N a práškoch to však zbúral a ostal na filmárskom poste . Zombi ( haha ) vo vyleštenom Dallaskom klobúku to páli na všetko čo hýbe a sa smutné je, že sa pokúša hrať. Kým mu nedohodí agentov ( aj tomu dĺžny ) njaký bizz, tak si za drobné môže kúpiť lopatua pomaly kopať dieru do filmovej hliny.Nájde sa síce trefných mžikov, ale len pre toho, ktorému dnes prídu vypreinštalovať novú TV. Forsythe s tou parukou - jednoznačňý bonus , ako vlastne celková zombie téma z poslednej doby!!! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

A mne toto vcelku sadlo, aj keď hlavne preto, že Madsen ma ešte baví a v tomto prípade mal konečne hlavnú úlohu, ktorú si podľa mňa v rámci možností aj užil. Traja fotríci si s deckami vyrazia na víkendovú chatu, no onedlho sa tu začnú objavovať nakazenci, ktorí majú chuť si do nich zahryznúť a tak musia zabojovať o prežitie. Až na občasnú nudu a slabší spád sa nemám na čo sťažovať, natočené je to na nízkorozpočtové pomery solídne, masky a triky sú v pohode, atmosféra a napätie sa objavujú a postavy mi nevadili (až na homo-kováča). Takže spolu s "13 Eerie" je to tento mesiac už druhý sympatický zombie kúsok. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tady další céčkový film s dosti otřepanou zápletkou. Zombie žánr už je dle mého natolik profláknutý, že jen málokdy dokáže někdo přijít s něčím novým. Glenn Ciano se jen svezl na stále více rezavém kolotoči a společně s ním i několik stárnoucích a pomalu vyhasínajících hvězd. Pokud máte rádi tyhle ty levné podívané, možná v nich najdete i jistý druh zalíbení. Ovšem žádný Cabin Fever nečekejte! Spíše než čistokrevný horor, bych tento kousek přirovnal k jakési obdobě hororové komedie či parodie, která se snaží diváka ulovit především na herecké obsazení, nežli na kvalitní příběh a pomalu gradující atmosféru. Což se bohužel dost promítlo v mém celkovém pohledu na danou věc. Povětšinu času jsem se totiž neskutečně nudil. Vezmu-li v úvahu že se jedná o film se zombie tématikou (nebo v něm prostě figuruje agresivní virus), očekával bych alespoň průměrné gore scény a nějaké ty souboje. Tady se však skoro ničeho nedočkáme, jen jakéhosi „objetí“ s nakaženým a následný kousanec do ruky či jiné části těla. Tohle má proboha někoho vyděsit? Když k tomu připočítám i chabý pokus o psychologickou vložku v podobě rodinných dramat, málem mi i „ nejedna slza ukápla dojetím“. Tak hlubokomyslné a pečlivě propracované dialogy jsem už opravdu dlouho neslyšel (tohle berte jen jako špatný pokus o vtip). Někomu však ke štěstí stačí i opravdu málo. 20% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dostal som chuť na zombie horor, tak som dal Infected napriek nízkym hodnoteniam šancu v domnení, že kedysi charizmatický Michael Madsen to snáď nejako zachráni... Bohužiaľ nezachránil (skôr naopak), Infected je proste nemastný - neslaný brak, ktorý ako celok pôsobí ťažkopádne a nevľúdne aj na zarytého fanúšika zombie hororov môjho razenia, ochotného prižmúriť oko a odpustiť nejaké tie kvalitatívne nedostatky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje masochistické pátrání po špatných filmech mě přivedlo až k tomuhle titulu a já nadšeně zajásal: "Cože? Madsen a Forsythe v zombiefilmu v černých číslech?! Paráda, to musím vidět!" Takhle prosím uvažuje správný brakový fajnšmekr. A hned začátek mě nadchl - Madsen v bílém stetsonu a koních, v akci s pumpou brokárnou a štěkající kolem sebe povely... prostě byl k sežrání. A můj chechot vzápětí přešel v řev - to když se na scéně zjevil Forsythe v paruce, dávající rady svému ňoumovitému synkovi. Takovou hlínu jsem fakt nečekal. Podle mě se každá takováhle scéna musela točit aspoň desetkrát, protože půlka štábu musela být zákonitě neustále polomrtvá smíchy. Nebo šlapka s klientem. Nebo katatonická babička. A pak už ne katatonická, ale... No, dál napovídat nebudu, TO se musí vidět. Ten film je tak špatný, až je vlastně strašně zábavný. A Madsen je pořád řízek: "I'll kill every single one of those sons of a bitches!" By mě jenom zajímalo, kolik mohl za roli v téhle brutálně amatérské haluzi asi tak dostat... podle mě to dělal zadara a pro zábavu. Takhle nějak si představuju zombiárnu, kterou natočili mimozemšťani. Takoví, kteří už tu sice nějakou chvíli žijou a pár zombiáren viděli, ale stejně jsou pořád malinko... mimo. Jo a ještě by mě zajímalo, jestli jeho syn obtěžkal svou přítelkyni PŘED její proměnou, nebo až PO, tuhle zásadní informaci bohužel epilog neprozradil. / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal aspoň hvězdu za Madsena, ale nešlo to ani při nejlepší vůli. Tady bylo všechno, co člověk na céčkovejch zombie hororech nesnáší a to všechno ještě několikrát vynásobený. Oproti tomu tu nebylo nic, co by Infected z toho bahna aspoň trošku pozvedlo. Ani nemůžu říct, že jediný dobrý byly závěrečný titulky, protože až do nich jsem to nedokázal vydržet. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Již úvod, titulky a první scéna filmu dává jasně najevo, s čím to má divák dočinění. Kdyby to zůstalo v tomto duchu, mohlo z toho býti zábavné odpočinkové béčko s cowboyem Madsenem. Bohužel se pak dostáváme do děje o 12 hodin dříve, jakoby si divák nedokázal domyslet, co se asi tak mohlo stát a i ta poslední naděje na zábavné béčko je ta tam. Dostane se nám pohled na tři otce, co si vyjdou s klukama na chatu v čele s "drsným cowboyem" Madsenem, který se stává čím dál více nepříjemným. Celkově výkon herců připomíná spíše studenstký film a málokdo by asi hádal, že někteří mají i více jak desetileté zkušenosti s filmem. Korunku jejich výkonům dávají stupidní až dementní věty a dialogy od "Takže mám teď koule jak balóny." po "Teď si musíme zachovat chladnou hlavu. Nevím, co tam sakra je. Vrací se to zpátky. Jde to zpátky. Je to kurevsky hladové. Zabiju všechny ty zkurvysyny!" . Vtipné pak je, že přes zabarikádovací akci v baráku, nechají otevřené okno a světe div se, jeden nakažený se dere dovnitř a všichni jsou z toho paf. Tečku tomu všemu dává zvukový "doprovod" filmu. Až na pár instrumentálních podkresů se jedná o hrozný výběr od cowboyského songu až po rock/metalovou slátaninku v "akčních" scénách. Ani jedna skladba se ke scéně nehodí a působí jako pěst na oko. Kdyby byl snímek odlehčen a šlo spíše o hororovou parodii, tak možná, ale na to je film podán až moc "vážně". Reputaci se snaží zachránit posledních cca 20 minut, které jsou nejlepší na filmu a kdyby snímek začínal jimi a byl rozvinut, tak se mohlo i jednat o zajímavý snímek. Škoda. Takto se Infected dá shrnout do těchto slov z filmu: "Byl to masakr. Těžko si vzpomenout, jestli to dávalo nějaký smysl. A jak se to všechno seběhlo." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film se skutečně snaží jít trochu hlouběji, což je ve výrazném kontrastu se silně béčkovými scénami, které v tomhle provedení nemají v rámci jakékoli psychologie příliš velký smysl. Ano, i nahotu je možné využít v psychologicko-sociálním dramatu, ale musí se to udělat trochu jinak. „Infected“ tak vyznívá jen neskutečně jednoduše a v podstatě i nudně. Není zde nic, co by mělo film nějak zásadně ozvláštnit. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Snímek sám o sobě zas tak špatný není, jen na něm chtělo trošku více zapracovat (hlavně po finanční stránce). Potěšila mě plejáda známých tváří (ze spíše "B"éčkových snímků). 30% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina dávných přátel se svými - nyní již dospělými - dětmi vyrazí na víkend na opuštěnou loveckou chatu v lesích. Nikdo z nich netuší, že tato chata se stane jejich posledním útočištěm před bandou krvežíznivých zombií... Tento film by se dal velmi jednoduše odmávnout jako další z zombie lowcost sraček, u kterých je škoda každého písmenka, které k filmu budou napsány - kdyby nebylo jedné skutečnosti - a to, že se autorům podařilo zajistit docela (na tento typ filmu) kvalitní herecké obsazení. Michael Madsen ani William Forsythe sice nejsou áčkoví herci, ale přece jenom, v takovýchto filmech se většinou vyskytují jen začínající herci a nebo naopak úplně vyšumělé herercké hvězdy. K W.Forsythovi bych přidal ještě jednu poznámku . v tomto filmu měl jeden z nejextravagantnějších účesů, jaké jsem kdy viděl - hodně dlouho jsem vůbec řešil, zda je to _ten_ William Forsythe, kterého známe z těch všech kriminálek (a aspoň jsem se při tom tolik nenudil)... ()

zolo23 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja to stále nechápem prečo Michael Madsen hrá v takýchto sračkách. Veď jeho "herecký ksicht" patrí do špičkových filmov a nie do lacných "inscenačných" kokotín. Buď nemá peniaze, alebo túto robotu má tak rád, že zoberie hociakú rolu len aby hral. Infected je jeden z najhoršie natočených filmov aké som kedy videl. Už od prvej scény viete, že to bude nehorázna amatérska sračka. Ako keby mal "režisér" na natáčanie 3 dni a všetko musel podľa zmluvy natočiť na jedenkrát...na klapku asi neostali peniaze. Totálne primitívne dialógy, ktoré ma nesmierne vytáčali a byť tak známym hercom akým bezpochyby Madsen je, odmietnem ďalej na tomto filme pracovať. Vážne mi to pripadalo ako nejaký slovenský pokus o natočenie vážneho filmu. Masky neskutočne odfláknuté, ako keby dostali deti z materskej školy úlohu namaľovať vodovými farbami svojich spolužiakov....Hnus, bieda. Ruky preč a Infected zaraďujem na druhé miesto mojej pomyselnej tabulky najhorších filmov. A prečo na druhé miesto? Lebo tento film je tak zlý, že si to prvé miesto ani nezaslúži! ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Najnudnejší a najhorší film zo zombie. Nulové herecké výkony trápny scenár aspoň kamera trochu ušla. Nechápem prečo točia niečo takéto, bez atmosféry deja. Strata času pozerať tento "horor". 12% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slaby odvar na zombie horor. Film je slaby, ale ze by to bol absolutny odpad to zas nie, pretoze som uz videl aj horsie filmy od tohoto. Uvod filmu zacal pekne zostra, aj ked ti zombie lidicky ma moc nepresvedcili, ze by vyzerali zrovna super, ale skor take odflaknute. Ako aj zvysne zombie kreatury neboli nic moc a to ich typicke zrevanie, ktore vyludzovali zo svojich ust ma len rozosmiali:) Ked sa tak zamyslim, tak medzi tym zombie besnenim z toho bola asi najlepsia ta babicka, ktora aj troska vyzerala k svetu v tom zombie svete:) Dost mi aj vadilo samotne likvidovanie zombikov, ktore mi moc nesedelo. V niektorych scenach by sa akoby vyhybali zobrat do kamery zneskodnenie protivnika a vyriesili to len zaberom na cloveka, ako drzi zbran a to bolo vsetko, co ma dost nabudilo k tomu, aby som tento film zaradil medzi tie horsie. Hlavna uloha v kozi Michaela Madsena ma troska sklamala, pretoze mi obcas pripadal tak nudny, ze sa mu ani nechce to hrat a len tak vykracuje z nozky na nozku ku koncu filmu z nechutou na perach. Co uz, ved nemoze byt kazdy film dobry a hlavne podla mojej chuti. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy se zombie tématikou, ale tohle byla fakt zoufalost nejzoufalejší. Když jsem si všim hned na začátku, že hlavní part tady bude hrád Madsen, čekal jsem aspoň něco, jako dobrý béčko. Místo toho něco, co bych fakt zařadil až na konec abecedy. Příšerný zpracování, děsivá (bohužel ne tak, aby dokázala opravdu děsit) muzika a děj ... bohužel žádný. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo,líbilo se mi tak prvních 5 a posledních 10 minut,jinak zbytek byl odpad.Když říkám,že líbilo,tak to znamená,že sem se díval a nechtěl to vypnout.Film bez nápadu a napětí a bez konce,prostě to okopírovali.Na odpad to ale není,sice o chlup,ale ne,viděl jsem horší.Madsen už asi bere i céčkové filmy,krize je asi všude. ()

Reklama

Reklama