Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 2

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Jednu hvězdu za nahou Scarlett,jinak je to totální SHIT-skoro dvě hodiny nudy,takovou sračku jsem už dlouho neviděl👎

Circumscriptor

Circumscriptor (hodnocení, recenze)

karlvonarbei

Problém je, že autor možno mal jasnú víziu toho, čo od toho budú diváci očakávať, akurát sa zameral na užšie spektrum divákov, pre ktorých má byť film určený. A bežní ľudia chodiaci "do kina" to nie sú

Uživatel karlvonarbei smazal svůj příspěvek.

karlvonarbei

karlvonarbei (hodnocení, recenze)

Pokud se již jednou někdo rozhodne vytvořit film z oblasti, jak sám tvrdí, Sci- Fi, měl by si vždy ujasnit jasnou vizi toho, co od snímku může očekávat nejen autor, ale také (a to především!) divák..k tomu zde ovšem zjevně nedošlo, jinak by film nebyl tak trochu slátaninou nahodilých scén a zřejmě by měl i mnohem dynamičtější tempo, kdy pomalý posun děje  má smysl jen tehdy, pokud se jedná o dílo s hlubším přesahem. Ten zde však opravdu chybí. Ukázat nahou Scarlett Johansson vážně nestačí a náš Kryštof Hádek (ač jistě dobrý herec) si tento štěk za rámeček své kariéry jistě nedá. Film nedoporučuji, je zcela zbytečný, ale ve scéně ze Skotska (nebo se celý film odehrává ve Skotsku?) alespoň zazní skvělí skotští popeři Deacon Blue a jejich Real Gone Kid, na jejichž koncert v době covidu stále držím vstupenku..kdybych ovšem měl platit za tento film, musel bych se asi dožadovat vrácení vstupného.

na příspěvěk reagoval Circumscriptor

Uživatel karlvonarbei smazal svůj příspěvek.

Uživatel karlvonarbei smazal svůj příspěvek.

Circumscriptor

Circumscriptor (hodnocení, recenze)

woodsman

Na artové filmy musíš mať mindset. Ja si takýto žáner idem cca rok a úplne kľudne si dokážem predstaviť, že ak by som na to nebol takto dostatočne pripravený, tak by som to po 10 minútach vypol

Circumscriptor

Circumscriptor (hodnocení, recenze)

Tento film je pre mňa asi najlepší argument proti tvrdeniu, že hodnotenia uživateľov na ČSFD určujú nejakú kinematografickú kvalitu :))

na příspěvěk reagoval woodsman

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Keď vidím artový film, snažím sa na artový film aj tak pozerať a hodnotiť ho podľa toho. Ale tento bol vyslovene nudný. Nato akú hodinovú stopáž má tenká červená línia a je tam veľa dlhých ale zato krásnych záberov na prírodu. Tak tu som dostal ošemetné ulice a auto. Ani jednú emóciu vo mne ten film nevyvolal. A to podľa soundtracku vyzeralo na vcelku zaujímavý film. 

Uživatel paulhenry smazal svůj příspěvek.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Pre mňa nič moc žáner. Pozrel so to len kvoli Scarlet. Prekvapilo ma jej macaté telo, ale dal by som ju... :-)

na příspěvěk reagoval KUFI

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film může nalákat vážně jen na nahou Scarlett...

Mám rád umění, a ten film nemusí být ani příliš svižný, ale co je moc, to je moc. Pouze poslední čtvrthodina stála za to...

Hrát hlavní roli chlap, tak o to nikdo ani nezavadí, no neni to pravda? :)

na příspěvěk reagoval Madsbender, Doomedx

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

misterz

Má to svoj význam, to určite, a spoločenské úvahy (vzťah muž-žena, postavenie) sú tu zreteľnejšie ako v Ameri. 

na příspěvěk reagoval misterz

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

Madsbender

Aha. Pokial to teda bude ucelove, mohlo by to byt celkom zaujimave. Hlavne, nech to ma svoj vyznam a do celkoveho kontextu to pekne zapasuje. :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Uživatel MontyBrogan smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

misterz

Nie až tak. Toto je skôr chladný, temer severský artový minimalizmus (dýcha z toho tá škótska krajinka, ktorú spomínam aj v komentári). Sú tam niektoré hodne abstraktné scény, ale ako celok je v tomto ohľade miernejší. A tie abstraktné sú podporené omamnou hudbou :-)

na příspěvěk reagoval misterz

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Skusal som, ale dostal som sa iba k originalu, titulky mi nefungovali tak som to po chvilke vypol. Mam to vsak v plane dopozerat :)

Reklama

Reklama