Reklama

Reklama

Ceny Thálie 2010

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2011, 80 min

Obsahy(1)

Přímý přenos z vyhlášení cen Herecké asociace za mimořádné jevištní výkony loňského roku.  V předvečer Světového dne divadla budou uděleny už po osmnácté Ceny Thálie za mimořádné interpretační výkony na českých jevištích a také ceny za celoživotní mistrovství. Čeká nás také Cena pro mladého herce nebo herečku do 33 let a mimořádná cena Kolegia pro udělování cen Thálie. Hostitelem večera bude už po několikáté Antonín Procházka, herec a také autor úspěšných komedií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nádherná dojemná řeč velké herečky Jiřinky Bohdalové. Je to dáma a čertík jako zamlada. Neskutečné, ale reálné a důkaz platnosti tvrzení o tom, jak člověka naplňuje práce, která je mu koníčkem i radostí... ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Večer cen Thálie v takřka stejném provedení jak jsme byli zvyklí z minulých let, ale pro mě s dosud nejkrásnějším závěrem. Jiřině Bohdalové to přeju z celého srdce!!! ()

vaviva 

všechny recenze uživatele

Večer dobrý, je však smutné, že téměř všechny , i širší nominace zajímají jen pražská divadla .Je to nefér k oblastem, u nás v ZDCh máme výborné hry se skvělými herci, což se však do práglu nedoneslo. Jejich škoda. ()

petr.trep 

všechny recenze uživatele

Tak CENY THÁLIE předány a upřímně mi to přijde rok od roku horší! Nemám na mysli oceněné, těm to přeji, ale tu organizaci! Nikdy si nezvyknu, proč jsou nominovaní posazeni na jeviště. Divák tím pádem přijde o to napětí a překvapení z toho, kdo získá cenu za celoživotní dílo! A co mělo letos znamenat vystoupení nominovaných před vyhlášením dopředu na jeviště, to už mi hlava vůbec nebere! Děs… Kéž by se to příští rok změnilo. (Kéž se příští rok podaří sehnat dostatek financí na další vyhášení). ()

Reklama

Reklama